Rúzsa Magdi kiválasztotta esküvői ruhájának tervezőjét

Forrás: Justcreative -
Rúzsa Magdi Rúzsa Annamária esküvői ruha énekesnő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rúzsa Magdi már kitalálta, hogy milyen menyasszonyi ruhában fogja kimondani a boldogító igent, elképzeléseit pedig megvitatta egy divattervezővel is. Közeleg a nagy nap?

Rúzsa Magdi a kifinomult, letisztult ruhadarabok szerelmese, így egy közelgő divatshow ruhapróbán meghozta a nagy döntést.

Az énekesnő már pontosan tudja, kivel tervezteti meg az esküvői ruháját, igaz, egyelőre nem készül férjhez menni. Véletlen találkozás volt az övék.

Oláh Zsigmonddal, a Zigi Brand megalkotójával


Forrás: Justcreative


Szerelem volt első látásra. Egy fotózáson találkoztam először a márka egyik ruhájával. Amikor belebújtam a ruhába, éreztem, hogy ez igazán én vagyok. Azóta igazi barátok vagyunk, mindig találok nála olyan ruhákat, melyeket nem csak a színpadon viselhetek, hanem a hétköznapi életben is. Nagyon sokszor azt érzem akár egy egyszínű, akár egy mintás ruháját felvéve, hogy ez most pont engem tükröz. A tavaly nyári kollekcióban találtam egy zöld ruhát, amit, amikor fölvettem, valahányszor végigmentem az utcán, megfordultak utánam. Már biztos vagyok benne, hogy vele fogom megterveztetni az esküvői ruhámat" – tervezget az énekesnő, aki fellpp az Elle Fashion Show-n.

Magdira igazából nehéz olyan darabot adni, ami ne állna jól neki. Általában egyszerű dolgunk van, hisz ő tudatos, tudja mit akar, kitűnő az ízlése és tökéletesen tudja, mi áll jól neki. Épp most készül a legújabb fellépő ruhája, egy ezüst kreáció, amely mind vonalvezetésében, mind pedig anyaghasználatában tükrözi Magdi dívaságát" – mezítláb is lehengerlő nőiességét, tehetségét és intellektusát"- mondja Oláh Zsigmond, a Zigi Brand megalkotója.

Az énekesnő két és fél éve van együtt párjával

Magdi a HOT magazinnak már bemutatta párját, aki egy vajdasági magyar, híradástechnikai szakember. Ők ketten teljesen külön világban mozognak: Magdi érzékeny, minden rezdülésre fogékony művész, míg Vilmos a Budapesti Műszaki Egyetem fiatal tanára, aki két lábbal a földön áll, és inkább racionális, mint érzelmes típus. Magdi úgy gondolja, hogy csak akkor járulna Isten színe elé, miután hosszú éveket leéltek egymás mellett, és kapcsolatunk kiállta az idő próbáját!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.