Judy tovább küzd a kilókkal

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu -
Judy Groovehouse kiló fogyókúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Terhessége alatt csak úgy szaladtak fel a kilók Judyra, aki kislánya, Maja születése után elhatározta, visszanyeri régi alakját. Sikerült neki, 20 kilót dobott le, de ő nem elégedett, ugyanis azóta visszahízott. 

Judy őszintén bevallotta, hogy továbbra is túlsúllyal küzd, pedig kislánya születése óta már 20 kilót leadott. Viszont ebből már néhány visszakúszott rá.

Forrás: Szabó Balázs/Life.hu

"Nehéz fogyókúráznom, még 5 kiló van rajtam. Agyban is át kell, hogy álljak, Ha viszont egyszer ráállok és megzavarnak az előre beosztott edzéstervemben, akkor az mindent felborít. Tavaly is kitűztem magamnak egy időpontot, akkor a Story gálán való megjelenés volt a cél, ahová nem akartam túlsúllyal érkezni. Megtettem, sikerült, végül bombaformában vettem részt a celebvilág legnagyobb buliján. Nekem kell a motiváció, az nem elég, hogy beleférjek a farmeromba. Sajnos rendszeres edzésre nem jutok el mindig, hol a gyerek beteg, hol pedig közbeszól a munka"- beszélt őszintén Judy a Fitbalansz sajtótájékoztatóján, és nekünk elárulta, mit tesz még, hogy visszanyerje egykori alakját.

"Másfél éve testkezeléssel is kiegészítem a rendszertelen edzéseimet, és szerencsére itt az arcomat is kezelik. Szálbehúzás, kollagénes feltöltés, mindet kipróbálok, ami szóba jöhet, hogy a sok műtét által meggyötört arcomat kezeltessem. Fürdőruhában viszont nem vonulnék végig egyelőre sehol sem. Jó lenne úgy élni, hogy a kedvemre valóan osszam be az életemet" - nevettt a Groovehouse együttes énekesnője.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.