Hoppá, ez aztán a spárga! A háromgyerekes Szanditól leesett az állunk

Forrás: EVA/Eva -
Az ének iskolája spárga Szandi énekes
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Szandi Az ének iskolájában mutatta meg, hogy három gyerek után is megőrizte tökéletes formáját és rugalmasságát.

A Tv2 műsorának második felvételijén nem kizárólag a diákok mutatták meg, hogy mit tudnak. Szandi tanárnő is kedvet kapott, hogy bemutassa, mire képes közel a negyvenhez. A Kossuth-díjas magyar balettművésznél, Popova Aleszjánál tanuló, 13 éves Kornis Annának az énekesnő javasolta, hogy angolspárgázzanak együtt. A balettel is foglalkozó diáklánytól nem volt túl meglepő a váratlan produkció, de Szanditól, akinek már 15 éves a nagylánya, leesett az állunk!

Forrás: EVA/Eva
Hevesi Tamás egykori zenésztársa Az ének iskolája tanulójának édesapjahttp://www.life.hu/bulvar/20150402-hevesi-tamas-egykori-zenesztarsa-az-enek-iskolaja-tanulojanak-gyuris-lucanak-az-edesapja.htmlNem esett messzire az alma a fájától! Az ének iskolája kis tanítványának édesapja a 80-as évek közismert zenekarának volt a gitárosa. TV + Bulvár-- Először együtt az Ének iskolája új zsűrije - Ördög Nóra erősíti a csapatothttp://www.life.hu/bulvar/20150223-ordog-noraval-erosodott-az-enek-iskolaja-csapata.htmlCaramel a Facebook oldalán posztolt egy fotót, amin az Ének iskolája zsűricsapata ismerkedik egymással és a feladattal.TV + Bulvár--Az ének iskolája: Szandit időutazásra repítették a határon túli diákok http://www.life.hu/bulvar/20150401-hataron-tuli-diakok-idoutazasra-repitettek-szandit-az-enek-iskolajaban.htmlMegállíthatatlanok a határon túli magyar tehetségek, akikből többen is felvételt nyertek Az ének iskolájába. A TV2 tehetséggondozójának első adásában csak ámultunk a sok remek hangú lurkó hallatán. TV + Bulvár--A Megasztárból kiesett versenyző tűnik fel az Ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-a-megasztar-enekesenek-legyozott-duettpartnere-az-enek-iskolajaban.htmlNem kizárólag ismeretlen arcokakkal fogunk találkozni a TV2-n vasárnap induló Ének iskolájában. A csatorna korábbi felfedezettje, a megasztáros Patai Anna egykori duettellenfele, Horváth Alexandra is bejutott a tanulók közé a tehetséggondozó műsor harmadik évfolyamában.TV + Bulvár--Ördög Nóra: "Úgy éreztem, ennél testre szabottabb feladatot nem is kaphattam volna"http://www.life.hu/bulvar/20150324-ordog-nora-az-enek-iskolaja-kapcsan-a-tehetsegkutato-musorokrol-bezselt.htmlImádja a tehetségkutatókat vezetni, ám gyerekeit csak bizonyos keretek között engedné indulni egy ilyen műsorban Ördög Nóri. TV + Bulvár--Caramel nem bírja tovább: vissza kell vennie a tempóbólhttp://www.life.hu/drlife/20150404-molnar-ferenc-caramel-tul-sokat-dolgozik-pihennie-kell.htmlRengeteget dolgozik mostanában Caramel, ám ő is érzi, vissza kell vennie a tempóból - a saját érdekében. Dr. Life--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.