mellbimbó TV2 Éden Adri Éden Hotel 3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi, a Life.hu szerkesztőségében jót szórakoztunk az Éden Hotel játékosainak leleményességén. Veletek is megosztjuk, jó szórakozást. 

Éden Adri Petivel közösen feltalálálta, hogyan süttethettetné barnára a melleit mellbimbóvillantás nélkül. No, de beszéljen helyettünk a napozást forradalmasító videó, íme:

Gigadekoltázzsal gyűjt lájkokat Voksán Virághttp://www.life.hu/bulvar/20150411-gigadekoltazzsal-gyujt-lajkokat-voksan-virag-a-facebookon.htmlVoksán Virág - amióta feltűnt a címlapokon - mindig is megosztotta az embereket, azt azonban nem lehet elvitatni tőle, hogy tekintélyes rajongótáborral rendelkezik és férfiak ezrei csorgatják a nyálukat a fotóit nézegetve. TV + BulvárOrigoTökéletes bikinialakot villantott Bódi Sylvihttp://www.life.hu/bulvar/20150411-bodi-sylvi-34-eves-bombaformaban-van-bikinialakot-villantott.htmlSzületésnapja alkalmából posztolt igazi vérforraló fotót Sylvi. A kommentelők egy része szerint a szépség igazi ajándékot adott a felvétellel rajongóinak. TV + BulvárOrigoViszlát, Éden Ádám! - Mehet a barátnője után a nagyképű játékoshttp://www.life.hu/bulvar/20150411-a-tv2-eden-hotel-cimu-musorabol-eden-adam-esett-ki.htmlNagy arccal jött be és gyorsan távozott az Éden Hotelből Ádám. Előbb barátnőjét, Melanie-t utálta ki a csapat, most pedig ő is mehetett utána... TV + Bulvár--Sajátos módon védte meg Puzsér Róbert Berkithttp://www.life.hu/bulvar/20150411-sajatos-modon-vedte-meg-puzser-robert-berki-krisztiant.htmlPuzsér Róbert ismét nem hazudtolta meg magát. A kritikus, miközben Deutsch Tamással szemben Berki Krisztián védelmére kelt, megragadta az alkalmat, hogy az Éden Hotel műsorvezetőjét is leprolizza. TV + BulvárOrigoAz RTL Klub képernyőjén tért vissza a frissen szabadult Damu Rolandhttp://www.life.hu/bulvar/20150411-az-rtl-klub-kepernyojen-tert-vissza-damu-roland-interjut-adott-a-fokusznak.htmlPerújrafelvételt kér, Vajna Tímeával nem foglalkozik, feleségével pedig templomi esküvőt és gyerekeket tervez Damu Roland. TV + BulvárMTI/Lakatos PéterTóth Gabi: "Én nem vagyok egy egyéjszakás lány"http://www.life.hu/bulvar/20150410-a-playboy-partin-toth-gabit-takacs-nikolast-a-spoont-faggatta-a-szexrol.htmlA Life.hu riportere a csütörtök esti Playboy-partin hírességeket faggatott arról, hogy volt-e már részük extrém szexben. Az alábbi videóból kiderül. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.