Erdélyi Mónika hírből sem ismeri a lógó ciciket

mell Erdélyi Mónika
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erdélyi Mónika és Berki Krisztián a mellekről beszélgetett egy plasztikai sebésszel. Mónika elárulta, neki nincs problémája ezzel a testrészével. 

Erdélyi Mónika bámulatos fogyása után teljesen kivirult. A műsorvezető elárulta, jelenleg semmi kifogása mellei ellen, de ha megereszkednének, azonnal felvarratná őket, hiszen ha lehet segíteni a problémán, miért ne tenné.

Kerüld el a lógó melleket!

Rossz híreink vannak. Sajnos sok olyan szokás okozhatja a mellek megereszkedését, amire rémálmainkban sem gondolnánk. Eláruljuk, mik ezek!

De szerencsére Mónika egyelőre köszönőviszonyban sincsen a lógó mellekkel. Természetesen Berki sem rejtette véka alá gondolatait: elárulta, szörnyen utálja a "parizer bimbókat".

Így fogyott le Mónika

Erdélyi Mónika kitűzött maga elé egy célt, és teljesítette. A műsorvezető dögösebb, mint valaha. Elárulta, hogyan dobott le magáról 10 kilót. Ezt ITT elolvashatod.
Így nyomják Aleskát!http://www.life.hu/bulvar/20150414-aleska-dimaiond-azaz-sarfany-emese-konyve-az-aleska-de-hova-tunt-emese-cimu-konyv-nyomdaban-nyomjak.htmlAleska Diamondnak, azaz civil nevén Sáfrány Emesének hamarosan megjelenik az első könyve. A Life.hu VJ-je, Németh Máté ebből az apropóból elkísérte az egykori pornósztárt a nyomdába. A többi a videóból kiderül!TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huStohl András visszatér a képernyőre!http://www.life.hu/bulvar/20150414-stohl-andras-jaszai-mari-dijas-szinesz-a-valas-cimu-sorozatban-lesz-lathato-majd-az-rtl-klubon.htmlVálás címmel indul új sorozat az RTL Klubon, amelynek főszereplője Stohl András lesz, aki sok év után tér vissza a csatornához.TV + Bulvár--VV Zsuzsa feltűnik a köztévénhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vv-zsuzsa-a-valo-vilag-7-jatekosa-a-duna-tvn-szerepel.htmlVV Zsuzsa a Duna World-ön lesz látható pénteken. A Kiskun Krónika korábbi híradósa egészen új szerepben tündökölhet. TV + Bulvár--Jaj, mi lesz most? Szakított az Éden Hotel álompárjahttp://www.life.hu/bulvar/20150413-eden-adam-es-eden-melanie-szakitottak.htmlÉden Ádámot, a műsor legutóbbi kiesőjét újabb csapás érte. Nemcsak a főnyereménytől, hanem a barátnőjétől is búcsúznia kellett. TV + Bulvár--Berki Krisztián jótette: munkát adott a kirúgott kolléganőjénekhttp://www.life.hu/bulvar/20150413-berki-krisztian-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-munkat-ad-miatta-kirugott-kolleganojenek-akivel-hirbe.htmlBerki állítólag össze is jött a kirúgott kolléganőjével, a nőt azonban nem emiatt menesztették a TV2-től.TV + Bulvár--Ördög Nóri búvárruhában pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150413-ordog-nora-a-tv2-az-enek-iskolaja-musorvezetoje-buvarruhaban-pozolt-kornis-anna-keveert.htmlEnnél feszesebb ruhát nemigen ölthetett volna magára Ördög Nóra, aki Az ének iskolájában igazán extrém műsorvezetői feladatra vállalkozott.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.