Az ének iskolájában fura arcokkal és gesztusokkal segítik diákjaikat a tanárok

Caramel gesztus Hajós András tanár Az ének iskolája Szulák Andi Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nemcsak a színfalak mögött tesznek meg mindent a tanárok, hogy diákjaik a lehető legjobban szerepeljenek az első nagy megméretésen. A tanári asztalnál is gesztikulálva biztatják a kis énekespalántákat, hogy véletlenül se felejtsék el a nagy lámpalázban, hogy mit kért tőlük a tanítójuk. 

A tanárok, Szulák Andrea, Hajós András, Szandi és Caramel hihetetlen arcjátékokkal és gesztikulációkkal segítik, hogy a TV2-n futó, nagyszabású produkció ugyanolyan tökéletesre sikerüljön, mint ahogy a próbán elhangzott. Szinte mindent bevetnek. Hogy milyen vicces arcokat vágnak, az alábbi galériában megnézheted, és a vasárnapi adásban is jót derülhetsz rajtuk.

/1504/Eszm_2015416163848

Szandi nem csak a felvétel alatt lelkesítette tanítványát, már a műsor előtt azon igyekezett, hogy hogyan tudna állandó kontaktusban maradni az egyszerre több dologra is koncentráló, izgő-mozgó zalaegerszegi kisfiúval. Az egyik próbán személyre szabott kabalát, egy szerencsehozó, apró focilabdás kulcstartót ajándékozott a 9 éves Rolandnak, amelynek párját magánál tartotta. Arra kérte, hogy az apró, a zsebében is tartható tárgyat mindig tartsa magánál, vigye fel a színpadra is. A vagány kissrác a nagy izgalomban teljesen elfeledkezett mestere kéréséről, csak az utolsó pillanatban derült ki, hogy nincs nála a kabala. Hiánypótlóként egy nagy méretű focilabdát kapott, ami a színpad szélén várta meg, hogy Roli felszabadultan belerúgjon, miután elénekelte a dalát.
„Már az elején érzetem, hogy mi ketten jól fogunk tudni együttműködni. Most voltál a legjobb!" - lelkendezett Szandi a produkció után.

Az ének iskolája: Szandit időutazásra repítették a határon túli diákok http://www.life.hu/bulvar/20150401-hataron-tuli-diakok-idoutazasra-repitettek-szandit-az-enek-iskolajaban.htmlMegállíthatatlanok a határon túli magyar tehetségek, akikből többen is felvételt nyertek Az ének iskolájába. A TV2 tehetséggondozójának első adásában csak ámultunk a sok remek hangú lurkó hallatán. TV + Bulvár--Hevesi Tamás egykori zenésztársa Az ének iskolája tanulójának édesapjahttp://www.life.hu/bulvar/20150402-hevesi-tamas-egykori-zenesztarsa-az-enek-iskolaja-tanulojanak-gyuris-lucanak-az-edesapja.htmlNem esett messzire az alma a fájától! Az ének iskolája kis tanítványának édesapja a 80-as évek közismert zenekarának volt a gitárosa. TV + Bulvár--Testalkata miatt csúfolják Az Ének iskolája diákjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150411-az-enek-iskolaja-diakjat-nemeth-davidot-csufoljak-az-iskolaban.htmlA TV2 tehetségkutatójának tanárai előtt énekelte ki magából fájdalmát Dávid. A kisfiú bizonyítani szeretne... TV + BulvárOrigoSzem nem maradt szárazon Az ének iskolájában! Szulák Andi könnyekre fakadthttp://www.life.hu/bulvar/20150409-szem-nem-maradt-szarazon-az-enek-iskolajaban-szulk-andi-konnyekre-fakadt.htmlMicsoda felvételi! Megkönnyezték a tanárok a 12 éves diákot, akinek szintén nem maradt szárazon a szeme. A súlya miatt az iskolájában bántott kiskamaszt végre nem bírálták, hanem dicsérték. TV + Bulvár--A Megasztárból kiesett versenyző tűnik fel az Ének iskolájábanhttp://www.life.hu/bulvar/20150401-a-megasztar-enekesenek-legyozott-duettpartnere-az-enek-iskolajaban.htmlNem kizárólag ismeretlen arcokakkal fogunk találkozni a TV2-n vasárnap induló Ének iskolájában. A csatorna korábbi felfedezettje, a megasztáros Patai Anna egykori duettellenfele, Horváth Alexandra is bejutott a tanulók közé a tehetséggondozó műsor harmadik évfolyamában.TV + Bulvár--Megválik hosszú tincseitől Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150409-ordog-nori-ismet-levagatja-a-hajat-jelentette-be-az-enek-iskolajaban.htmlÖrdög Nóri meglepő bejelentést tett Az ének iskolájában. A műsor igazgatónőjét megihlette az egyik felvételiző diáklány, aki rövid, fiús hajat viselt, pont olyat, mint korábban Nóri.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.