Csobot Adél Istenes Bence vezetés RTL Klub jogosítvány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub műsorvezetője nagyon örül, hogy kedvesére, Adélra bízhatja végre magát, és azt is elárulta, miért teszi.

Csobot Adél a jogsira hajt. A vezetésben Istenes Bence segít neki, bár időnként, csípős humorral kezeli barátnője jelenlétét a volánnál - írja a hot!.

Forrás: Instagram/Istenes Bence

„Amikor ő vezet, folyamatosan zrikálom, ez a véremben van. Fura, mert néha olyan érzés, ha lassan kellene menni, akkor gyorsít, ha viszont sietni kéne, akkor mintha hátrafelé haladnánk" – nevetett Bence, aki nagyon várja, hogy meglegyen Adél jogosítványa.

„Milyen jó lesz, ha majd elmegyünk egy focimeccsre és leguríthatok egy korsó sört" – nyugtázta Bence.

Galambos Lajcsi vadonatúj show-műsorral tér visszahttp://www.life.hu/bulvar/20150417-galambos-lajcsi-trombitas-zenesz-vadonatuj-showmusorral-ter-vissza-a-slager-teven.htmlSokan és sokáig találgatták, hogy hova igazol az egyik legsikeresebb zenész. Most végre fény derül a titokra: Galambos Lajos a Sláger TV-n jelentkezik önálló műsorával.TV + Bulvár--Patai Anna: "Nem tettem tönkre senkit"http://www.life.hu/bulvar/20150417-patai-anna-a-megasztar-egykori-enekesnoje-allitja-nem-tette-tonkre-horvath-szandi-az-enek-iskolaja.htmlA fiatal énekesnő a Mokka adásában elmondta, szerinte nem tette tönkre Horváth Szandit azzal, hogy kiejtette a Megasztár egykori párbaján. Úgy gondolja ugyanis, az egy verseny volt, ahol szakmai zsűri döntött a továbbjutókról.TV + Bulvár--Csongrádi Kata érzi halott férje jelenlététhttp://www.life.hu/bulvar/20150417-csongradi-kata-szineszno-erzi-halott-ferje-s-nagy-istvan-dalszovegiro-jelenletet.htmlA színésznő állítja, férje fentről vezetgeti őt és megsúgja, mikor mit tegyen.TV + Bulvár--Ennél már nincs lejjebb! Ideje lenne leállni, Miley!http://www.life.hu/bulvar/20150417-miley-cyrus-botranyos-fotokat-posztol-instagram-oldalan.htmlMiley Cyrus „művészetére", mellyel az Instagram oldalán sokkolja rendszeresen a követőit, már nem is találunk szavakat. Annyira elborult, annyira abnormális, hogy csak azt tudjuk tanácsolni az énekesnőnek: ideje lenne egy kicsit visszavenni a botrányhősködésből!TV + Bulvár--Patai Anna: "Nem tettem tönkre senkit"http://www.life.hu/bulvar/20150417-patai-anna-a-megasztar-egykori-enekesnoje-allitja-nem-tette-tonkre-horvath-szandi-az-enek-iskolaja.htmlA fiatal énekesnő a Mokka adásában elmondta, szerinte nem tette tönkre Horváth Szandit azzal, hogy kiejtette a Megasztár egykori párbaján. Úgy gondolja ugyanis, az egy verseny volt, ahol szakmai zsűri döntött a továbbjutókról.TV + Bulvár--Lilu, Ördög Nóra és Liptai Claudia esélyesek a legjobb női műsorvezető díjrahttp://www.life.hu/bulvar/20150416-lilu-ordog-nora-es-liptai-claudia-eselyesek-a-televizios-ujsagirok-dijan.htmlBejelentették a Televíziós Újságírók Díjára esélyes műsorvezetőket, műsorokat, színészeket. Április 27-én nyolc kategóriában adják át a díjakat. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.