szépségkirálynő Dobó Ágnes kockahas
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szépségkirálynő immár másfél éve anyuka, de testét azok a nők is megirigyelhetik, akik még nem hoztak világra gyereket. Igaz, mindent meg is tesz ezért, nemrégiben is az edzőteremből posztolt. 

Az Instagramra feltöltött kép persze, hogy a követőinek a tetszését is elnyerte, ahogy a miénket is: csak ámulunk és bámulunk Ági kockahasán. Volt, aki még az edzéstervet is elkérte a szépségtől, ami nem is csoda. Ki ne lenne kíváncsi arra a sportra, amitől ilyen teste lehet? Íme a kép, irigykedjetek ti is:

Forrás: Instagram/Dobó Ági

Persze az edzésterv mellett az eredményért edzeni is kell, és abban is biztosak vagyunk, hogy Ági nem hamburgert vagy pizzát fogyaszt vacsorára.

Varga Viktor: "Az egyetlen nagy célom az volt, hogy kielégítsek egy gyönyörű nőt"http://www.life.hu/bulvar/20150418-varga-viktor-a-mona-lisa-megcsokolasarol-nyilatkozott.htmlAz elmúlt hét legnagyobb botránya kétségkívül Varga Viktor nevéhez köthető. Az énekes azonban nem spontán ötlettől vezérelve csókolta meg a Mona Lisát, hanem alaposan eltervezte az egészet. TV + BulvárOrigoÉden Hotel: Peti ismét jól taktikázott - Barbi repülthttp://www.life.hu/bulvar/20150418-az-eden-hotelbol-eden-barbi-esett-ki.htmlAddig csűrték-csavarták, amíg a szőke lányt küldték haza a játékosok péntek este. TV + BulvárOrigoTöbb asszisztens dolgozik azon, hogy flottul működjenek Kiss Ramóna hétköznapjaihttp://www.life.hu/bulvar/20150418-tobb-asszisztens-dolgozik-azon-hogy-flottul-mukodjenek-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija.htmlRohanás az élete Kiss Ramónának: a Barátok közt-forgatásai mellett szinte minden napra jut egy színházi előadása, általában csak késő este esik haza. TV + BulvárOrigoVastag Csaba életveszélyben? A stábját sokkolta az esethttp://www.life.hu/bulvar/20150413-vastag-csaba-eletveszelyben-egy-este-ket-defektet-kapott.htmlVastag Csaba kocsija szombaton egy este alatt két defektet kapott. Az énekes bízik benne, hogy ez csak véletlen, de kollégái ennél többre gyanakszanakTV + BulvárOrigoCsinos, fiatal lánnyal látták Palik Lászlót - kiderítettük, ki őhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-kideritettuk-ki-a-titokzatos-barna-lany-palik-laszlo-mellettt.htmlTitokzatos barna nővel látták Palik Lászlót Budapesten. Az egyik napilap munkatársai a Gresham-palota előtt Tom Hanks érkezésére várva botlottak bele a sportriporterbe hétfőn délelőtt. TV + BulvárMTI/Földi ImreNem áll szóba a TV2-vel Damu? Rokona ezt állítjahttp://www.life.hu/bulvar/20150413-damu-roland-nem-ad-interjut-a-tv2nek-allitja-egy-rokona.htmlBár a TV2 is szerette volna megszólaltatni Damut a börtönévekről, a színész nem nyilatkozott egykori munkahelyének. Állítólag. TV + BulvárMTI/Lakatos Péter

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.