Fodor Zsóka: "Érettségim nincs, diplomám van"

RTL Klub/Nagy Botond -
színésznő Barátok közt Fodor Zsóka érettségi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Még gimnazista volt, amikor felvették a főiskolára Fodor Zsókát. Így, furamód, diplomát szerzett, de értettségizni sose érettségizett. 

"Esti gimnáziumba jártam a munka mellett. Dolgoznom kellett, miután színésznő akartam lenni, anyukám meg sajnos hosszú évekig betegeskedett. Nekem a munka sosem volt büdös, semmit sem restellek. Tizennyolc évesen, az első gimiből jelentkeztem a Színművészeti Főiskolára.

RTL Klub/Nagy Botond

Papp László Szép legény volt a szeretőm című versével készültem a felvételire. Érdekes módon a 32 tagú zsűri egyöntetű szavazatával egyből felvettek a gimnáziumból a fősulira. Tehát érettségim az egyáltalán nincs, viszont diplomám van" -. magyarázta a Borsnak az ország Magdi anyusa.

Éden Hotel: Peti ismét jól taktikázott - Barbi repülthttp://www.life.hu/bulvar/20150418-az-eden-hotelbol-eden-barbi-esett-ki.htmlAddig csűrték-csavarták, amíg a szőke lányt küldték haza a játékosok péntek este. TV + BulvárOrigoVarga Viktor: "Az egyetlen nagy célom az volt, hogy kielégítsek egy gyönyörű nőt"http://www.life.hu/bulvar/20150418-varga-viktor-a-mona-lisa-megcsokolasarol-nyilatkozott.htmlAz elmúlt hét legnagyobb botránya kétségkívül Varga Viktor nevéhez köthető. Az énekes azonban nem spontán ötlettől vezérelve csókolta meg a Mona Lisát, hanem alaposan eltervezte az egészet. TV + BulvárOrigoTöbb asszisztens dolgozik azon, hogy flottul működjenek Kiss Ramóna hétköznapjaihttp://www.life.hu/bulvar/20150418-tobb-asszisztens-dolgozik-azon-hogy-flottul-mukodjenek-kiss-ramona-a-baratok-kozt-zsofija.htmlRohanás az élete Kiss Ramónának: a Barátok közt-forgatásai mellett szinte minden napra jut egy színházi előadása, általában csak késő este esik haza. TV + BulvárOrigoNóci: "Elővettem a vodkát, és kiütöttem magam"http://www.life.hu/bulvar/20150416-nocit-felmentettek-ittas-vezetes-vadja-alol.htmlA ValóVilág volt műsorvezetőjét jogerősen felmentették az ittas vezetés vádja alól, és úgy tűnik, azt sem sikerül rábizonyítani, hogy az eset után megtévesztette az okmányirodát, és valótlan nyilatkozattal szerzett új vezetői engedélyt.TV + BulvárOrigoMona Lisa nem volt elég! Újabb képet csókolt Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150415-mona-lisa-utan-egy-masik-kepet-is-megcsokolt-varga-viktor.htmlA Life.hu riportere Németh Máté a Mona Lisa-balhé apropóján Varga Viktorhoz látogatott. Az énekes elmondta, beleszeretett a festménybe, ezért akarta a csókját, azonban hozzátette Cinthya sokkal jobban tetszik neki. Persze ez sem tartotta vissza attól, hogy újabb képet csókoljon meg... Hogy ezúttal melyiket, kiderül az alábbi videóból. TV + BulvárOrigoBüszke lehet testére Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150416-gaspar-evelin-nagyon-csinos-buszke-is-alakjara.htmlGáspár Evelin Instagramján bukkantunk a fiatal lány has- és derékszelfijére.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.