Hódi Pamela kiborult Berkire: "Gyomorforgató dolgokat tett és tesz a mai napig!"

Hódi Pamela facebook párkapcsolat kifakadás szakítás Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A közösségi oldalán fakadt ki az Éden Hotel műsorvezetője.

Mint azt a napokban megírtuk, Berki Krisztián egy dekoratív hölgy társaságában posztolt egy rejtelmes üzenetet. Minthogy a képen szereplő nő csak háttal volt látható, találgatásra adott okot, kit is ölel a macsó férfi. A hölgy frizurája láttán sokan úgy vélték, ismét összejöttek Pamelával. A rajongók örömmel írták a kép alá, hogy örülnek annak, hogy ismét együtt van az egykori álompár, akiknek közös gyermekük is született.

Forrás: Facebook / Hódi Pamela

Pamela azonban ezt a kétértelmű üzentet és a cikkünket sem hagyta szó nélkül, a következő megrázó sorokat posztolta ki a közösségi oldalára:

„Mindenki fogadja és higgye el, hogy Krisztián és Én nem alkotunk egy párt és nem is fogunk! A szakítást Én akartam és ki is állok a döntésem mellett, mivel gyomorfordító dolgokat tett és tesz a mai napig!
Ami a műsorvezetést illeti, az munka, ami számomra a legfontosabb a lányom után, ezért abban az 1 órában kizárom a magánéletet!
Azon a bizonyos képen nem Én vagyok, tudom ki az illető, de az Ő dolguk felszínre hozni az őszinte szerelmüket!!!” – írta a megrázó és elgondolkoztató sorokat a Facebook-oldalára.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.