Berki miatt veszélyre figyelmeztetik Cserpes Laurát

aggodalom párkapcsolat Cserpes Laura kommentelők hozzászóló Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egyesek az aggodalmukat fejezték ki, hogy esetleg a lány rossz útra tévedt amiatt, mert összejött Berki Krisztiánnal. Vajon igazuk van?

Sokaknak van véleménye arról, hogy - mint azt a napokban a Life.hu elsőként megírta, - a szép énekesnő összejött a magyar média fenegyerekével, Berki Krisztiánnal. Azóta felkavarodtak a kedélyek a friss szerelmesek körül. Van, aki egy reklámfogásnak gondolja csupán a kapcsolatukat, ám akad olyan is, aki komolyan félteni kezdte a lányt a macsótól. Megindult Cserpes Laura Facebook-oldalán a kommentáradat.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"Téged is átvág!!!! Csak gyereket ne akarj tőle!!!” – írta az egyik segítőkész hozzászóló. Mások azt írták: "Csak a papád pénzére hajt ez a nincstelen Berki. Okosabbnak hittelek." Egy másik kommentelő pedig ezt írta: "Remélem Laura, hogy nem jössz össze ezzel a szélhámossal!!!! Legyen eszed!!!!"
"Sajnos ez a berki ez pont az a tag, aki ha hozzád ér is, már viszi a lelkedet a rontásba..." – fejtette ki véleményét egy, a lányt féltő rajongó, egy másik hozzászóló pedig az aggodalmán túl még tanáccsal is próbált segíteni: "Nagyon vigyázz Berkivel!!! Ha teljesen be tudsz neki hódolni, akkor működni fog a kapcsolat!!” – írta Cserpes közösségi oldalára.

Az egyik kommentelő azonban besokallt, és úgy döntött, az énekesnő védelmére kel: "Mindenki tökéletes és feddhetetlen, és addig rajongó, míg össze nem jött a Berkivel? Jééézus... és ettől lesztek ti a megmondóemberek? Szerintem a Laura felnőtt nő, és tudja, kitől mit szeretne, majd ha szerelmi ügyekben tanácsot kér, akkor írjatok neki Szimpatikus fiatal nő, akinek a szerelmi élete senkire sem tartozik. Az meg külön vicces, hogy emiatt sokan leírják."
"Reménykedjünk benne, ha igazak a pletykák,hogy ő lesz az a nő aki megtudja változtatni Berki Krisztiánt" - írta egy józan hangú rajongó, amire egy másik hozzászóló mindössze csak annyit írt: "Bízzunk benne, már ráférne!”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.