Németországban kezd új életet MC DC

Forrás: Facebook/Mc Dc - Veres Robert -
MC DC Veres Robi költözés Csillag születik Németország pénztelenség RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Csillag születik című műsorból megismert freestyle rapper megelégelte a pénztelenséget.

A mozgássérült fiatalember anno rögtönzött rap szövegeivel vívta ki a közönség és a tehetségkutató zsűrijének szeretetét. MC DC, azaz Veres Robi a műsor után elindította karrierjét, legutóbb viszont az a hír járta, hogy minden pénzét elszórta és éhezik. A rapper most úgy döntött, összecsomagolja bőröndjét és Németországba költözik – írja a Bors.

Forrás: Facebook/Mc Dc - Veres Robert

„Azt tervezem, hogy két-három évig leszek kint, játékautókat fogok szerelni. Szeretem, amit csinálok, és az emberek még a mai napig emlékeznek rám, de úgy érzem, váltanom kell. Nem fizetnek meg, a rappelésből nem tudok megélni, márpedig más munkám jelenleg nincs" – mondta Robi az egyik utolsó fellépésén.

Gesztesi Károly saját filmet forgatna http://www.life.hu/bulvar/20150421-gesztesi-karoly-szinesz-sajat-filmet-forgatna-olyat-ami-otvos-csopi-tortenetehez-hasonlit.html A színész, hiába csábítgatja több tévécsatorna, úgy döntött, saját produkcióba kezd, amelyben Bujtor Istvánra emlékezik majd. TV + Bulvár -- Cserpes Laura jött, Berki Krisztián pedig kimenekült a stúdióból http://www.life.hu/bulvar/20150421-cserpes-laura-enekesno-erkezett-berki-krisztian-musorvezeto-pedig-azonnal-kimenekult-a-fem3cafe.html Nah ne már! Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy Berki azért ment ki Cserpes Laura érkezése előtt a stúdióból, mert jósoltatni szeretett volna egy jósnővel?! Blama a köbön! TV + Bulvár -- Józan László: „Van, aki azonosít a meleg szerepemmel" http://www.life.hu/bulvar/20150417-jozan-laszlot-az-rtl-klub-baratok-kozt-tobiasat-gyakran-azonositjak-meleg-szerepeivel.html A Barátok közt Tóbiása elárulta, mi a legnehezebb abban, amikor egy férfinak meleg vagy transzvesztita karaktert kell alakítania. Józan Lászlóval szerepekről és szerelemről beszélgettem. TV + Bulvár -- Galambos Lajcsi vadonatúj show-műsorral tér vissza http://www.life.hu/bulvar/20150417-galambos-lajcsi-trombitas-zenesz-vadonatuj-showmusorral-ter-vissza-a-slager-teven.html Sokan és sokáig találgatták, hogy hova igazol az egyik legsikeresebb zenész. Most végre fény derül a titokra: Galambos Lajos a Sláger TV-n jelentkezik önálló műsorával. TV + Bulvár -- Patai Anna: "Nem tettem tönkre senkit" http://www.life.hu/bulvar/20150417-patai-anna-a-megasztar-egykori-enekesnoje-allitja-nem-tette-tonkre-horvath-szandi-az-enek-iskolaja.html A fiatal énekesnő a Mokka adásában elmondta, szerinte nem tette tönkre Horváth Szandit azzal, hogy kiejtette a Megasztár egykori párbaján. Úgy gondolja ugyanis, az egy verseny volt, ahol szakmai zsűri döntött a továbbjutókról. TV + Bulvár -- Dinnye méretű mellekkel és pár centis derékkal sokkol a magyar DJ http://www.life.hu/bulvar/20150421-vv-seherezade-nagyobb-melleket-csinaltatott-es-nagyon-lefogyott.html Mióta véget ért a Való Világ 5, Seherezádé dj-karrierbe kezdett, és láthatóan újabb műtéteknek is alávetette magát. TV + Bulvár Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.