Depressziós lett Baukó Éva

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
depresszió csalódás munkanélküliség Baukó Éva szakítás valóságshow-sztár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A valóságshow-sztár és műsorvezető életében véget ért a pörgés, ami egyből padlóra küldte. Így pedig még szerelmi csalódását is nehezebben felejti.

Csúnyán átejtette Baukó Évát a férfi, akivel azt remélte, együtt élik le az életüket. A szakítás Évát a padlóra küldte és most, hogy munkája is véget ért és már nem vezet műsort az RTL Klubon, nem tudja, mihez kezdjen az életével – írja a Blikk.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Valóban azt hittem, hogy benne megtaláltam az igazi szerelmet, ám kiderült, hogy átvert. Nagyon rosszul éltem meg, ráadásul jelenleg nem dolgozom, így sok időm marad a problémákon rágódni. Nem tudom, hogyan tovább, jelenleg nincs értelme az életemnek. Már nem tudok megbízni a férfiakban. Szeretnék már nyugodt, boldog kapcsolatban élni, és azt hittem, megtaláltam azt az embert, aki mellett végre lecsillapodhatok. Sajnos nem így lett, csúnya véget ért a kapcsolatunk" – magyarázta Éva, akiért barátai is aggódnak.

„Éva nagyon heves vérmérsékletű, és sokszor nem gondolja át a tetteit, ezért is aggódom, nehogy valami hülyeséget csináljon. Tudom, hogy erős nő, de most valóban sok nehézség jutott ki neki, amiből remélhetőleg mielőbb kilábal" – mondta egy neve elhallgatását kérő ismerős.

Mindent levetett

A Life.hu cikkében megnézheted, hogyan pózol Baukó Éva ruha nélkül.

Itt az új őrület: Hargitai Bea gipszbe öntette hatalmas pocakjáthttp://www.life.hu/bulvar/20150420-hargitai-bea-gipszbe-ontette-hatalmas-pocakjat-szules-elott-par-hettel.htmlMár korábban beszámoltunk róla, első gyermekével várandós az egykori playmate. Bea terhessége utolsó heteiben nem csak csodaszép kismamafotókat készítetett magáról, de hatalmas pocakját is gipszbe öntötte. A kismama Life.hu-nak elárulta, honnan az ötlet, és mit fog kezdeni a hatalmas gipsz pocakkal.TV + BulvárOrigoBerki miatt veszélyre figyelmeztetik Cserpes Lauráthttp://www.life.hu/bulvar/20150421-cserpes-lauraert-aggodnak-berki-krisztian-miatt-a-rajongok-a-facebookon.htmlEgyesek az aggodalmukat fejezték ki, hogy esetleg a lány rossz útra tévedt amiatt, mert összejött Berki Krisztiánnal. Vajon igazuk van?TV + BulvárOrigoSzinetár Dóra miatt mondta le legújabb szerepét Bereczki Zoltán?http://www.life.hu/bulvar/20150422-bereczki-zoltan-szinetar-dora-miatt-mondta-le-legujabb-szerepet.htmlBereczki Zoltán játszotta volna az új szuperprodukció, a Shrek egyik karakterét, miután azonban Szinetár Dóra is szerepet kapott a musicalben, Bereczki visszamondta a szereplést. Vajon miért nem hajlandó feleségével egy színpadon állni?TV + Bulvár--Így nyaralnak a celebek: Istenes Bence romantikázás helyett fürdött és napozotthttp://www.life.hu/bulvar/20150416--istenes-bence-es-csobot-adel-thaifoldre-utazott-koh-samui-szigetere.htmlIstenes Bence és szerelme, Csobot Adél tipikus tengerparti, pihentető nyaralásra utaztak Thaiföldre, nem vették a nyakukba az egzotikus országot, hogy minél többet lássanak belőle. Megelégedtek Ko Samui szigetének fehér homokos tengerpartjával, a kristálytiszta tengerrel és a gyönyörű környezettel.TV + BulvárOrigoFéktelenül tombolt Palvin Barbarahttp://www.life.hu/bulvar/20150419-palvin-barbara-partivideokat-tett-kozze-melyeken-vadult.htmlNagyon merész videókat tett közzé a szépséges modell.TV + Bulvár--Hajdú Péter: "Nem találok már kihívást műsorvezetőként"http://www.life.hu/bulvar/20150421-hajdu-peter-nem-talal-mar-kihivast-musorvezetokent-egyszer-felhagy-vele.htmlA Frizbit szereti, de már nem keresi a kihívásokat a műsorvezetésben. Hajdú Péter állítja, üzletemberként sokkal keményebb, mint amit a néző a Frizbiben megszokott tőle. Azt mondja, nem veszi komolyan, ha a legantipatikusabb műsorvezetőként emlegetik, és azt sem, ha a legszimpatikusabbként. Azt azért persze nem bánja, ha a Facebook-posztjait lájkolják. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.