Friderikusz: "Szerintem a boldogság születési rendellenesség"

Fotó: Tv2 -
magányosság Friderikusz Sándor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Friderikusz Sándor azt állítja, mióta él, magányra van kárhoztatva. Gyerekkorában is magának való volt, ez felnőttként sem változott meg.

A műsorvezető elárulta, a legjobban egyedül szeretett játszani gyerekként: írogatott, rajzolgatott, képzelt világokat épített a fejében. Érzékeny, magának való fiú volt, állandóan meg akart felelni az édesapjának, aki gyakran mondta neki, hogy ügyetlen.

Édesapjáról kiderült, hogy sikkasztott, ezért két év börtönbüntetésre ítélték, Friderikusz pedig rendszeresen látogatta – olvasható a Story magazinban. "Rendszeresen vittem be az előzetesbe tiszta ruhát, élelmet, mindazt, amit kért, miközben átéltem a megalázottságot, hogy ugyan már nincs közünk ehhez az emberhez, de vérségi alapon mégis kénytelen vagyok neki segíteni" – nyilatkozta a műsorvezető.

Fotó: Tv2

Édesanyja volt a bizalmasa felnőttként, rajta kívül a meggyilkolt Fenyő Jánossal álltak bizalmi kapcsolatban. "Akiket valaha szerettem, azok közül alig él már valaki" – mondta a magazinnak a műsorvezető, aki inkább az egyedüllétet választotta egész életében, mint hogy üres párkapcsolatban kelljen élnie.

"Nem boldog vagyok, hanem elégedett" – mondja. – "Szerintem a boldogság születési rendellenesség. Eufória, ami másodpercekre keríti hatalmába az embert. Persze boldog pillanataim nekem is vannak, de ez sosem hosszan tartó állapot, szerintem senkinél sem az. Az elégedettség viszont az lehet."

Fridi azt is elmondta, neki nem okoz gondot az egyedüllét, gyakran örül, ha nem kell kimozdulnia otthonról, olyankor olvashat, filmezhet, zenét hallgathat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.