A vega modell sokkot kapott a disznólábtól

Forrás RTL Klub -
disznó konyhafőnök Bánovics Marcsi főzés vegetáriánus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy ismert modell, Bánovics Marcsi tűnt fel a Konyhafőnökben, igaz túl sokáig nem maradt a műsorban. A legnagyobb baj mégsem az volt, hogy undorodik az állati termékektől, hanem az, hogy ő csak kedvtelésből szokott főzni, és a többi versenyző sokkal rutinosabb volt.

Amikor barátai biztatták, hogy jelentkezzen a műsorba, ahová főzni szerető embereket kerestek, Marcsi nem gondolta, hogy olyan jelentkezőkbe botlik, akiknek többféle főzéssel-sütéssel kapcsolatos rutinjuk, konyhai tapasztalatuk is van. A Kínában élő lány éppen itthon tartózkodott, így elment a szereplőválogatásra, és bejutott a műsorba.

Forrás: RTL Klub

"A blogomon egészséges ételek receptjeit írom és osztom meg, konyítok a főzéshez, de nem konyhafőnök típus vagyok, inkább konyhatündér. Fogalmam sem volt, hogy milyen szintű megmérettetés vár rám, csak a helyszínen szembesültem azzal, hogy nemcsak főzni szerető emberek, hanem olyanok is jelentkeztek, akinek esetleg éttermi-konyhai tapasztalatuk is van. Meg is torpantam, és attól is féltem, hogy sok időmet venné el, de a barátok rábeszéltek. Végül belevágtam, úgy gondoltam, ha nem is jutok el a végéig, akkor is sok élményt tudok majd gyűjteni. Itthon gyakoroltam is, ami kifejezetten jól jött , ugyanis tavaly Kínában olyan helyen, egy szállodában laktam, ahol nem volt konyhám és nem tudtam főzni" – kezdett bele Marcsi, aki évek óta vegetáriánus.

Forrás RTL Klub

Hátrányból indultam, én ugyanis »kocavegának« tartom magamat, a párom pedig teljesen vega. Ha a családdal eszem, akkor nem hagyom ki a húsételt, de otthon nem főzünk húst. Attól rettegtem, hogy nehogy valami különleges húsételt kapjak a műsorban, például pacalt, mert azt biztosan nem tudom elkészíteni. Be is vonzottam a húsételt: második feladatban disznólábkörmöt kaptam. Hallottam már a körömpörköltről, de eszembe nem jutott volna ilyet készíteni. Két rémálom volt, az egyikkel azonnal szembesültem, a másik sem váratott sokáig: attól is tartottam, nehogy üres tányért vigyünk ki. A gombócnál kifutottunk az időből, a tányér üresen maradt. Kiestünk!" – mesélte az egykori modell, aki úgy gondolja, hogy a nézők most buta libának fogják tartani, aki nem gyakorlott a konyhában, ennek ellenére jelentkezett egy főzős műsorba. Az már csak hab a tortán, hogy a felvétel alatt szétégette a kezét. Na, nem főzés közben, hanem mert egy interjú alatt hátradőlt a székben, és hozzáért a forró lámpához.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.