Kamerák előtt szexelne Berki Krisztián

TV2 szex kamera Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel műsorvezetője kijelentette, ő bizony bevállalná: nem takargatná magát szex közben a kamerák előtt.

Berki Krisztián - aki mostanában új románca kapcsán került reflektorfénybe - idegesen reagált arra a csetes kérdésre, ami azt pedzegette, miért kell a szexet mutogatni. A műsorvezető bevallotta, ha egy ilyen típusú műsorba jelentkezne, bevállalná a szexet a takaró fölött.

Pamela megdöbbentve kérdezte Berkitől: "Te bevállalnád?" A válasz egyértelmű volt: „Be hát! Aki jelentkezik ebbe a játékba pontosan tudja, miről szól az Éden Hotel, a szexről és a főnyereményről!"

Radics Gigit baleset érte http://www.life.hu/bulvar/20150423-radics-gigi-megasztar-gyoztes-enekesnot-baleset-erte-amerikaban.html A csodás hangú énekesnőt Amerikában érte baleset, ahol bérelt autójukba belerohant egy nő – volt csattanás és ijedtség is. TV + Bulvár -- Így vendégeskedett Radics Gigi Quincy Jones házában http://www.life.hu/bulvar/20150422-radics-gigi-megasztar-gyoztes-enekesno-quincy-jones-vilaghiru-producer-hazaban-jart.html A Megasztár győztese Amerikában, a világhírű Quincy Jones házában fotózkodott, nem kisebb ereklyék alatt, mint Michael Jackson dedikált aranylemezei. TV + Bulvár -- Cserpes Laura jött, Berki Krisztián pedig kimenekült a stúdióból http://www.life.hu/bulvar/20150421-cserpes-laura-enekesno-erkezett-berki-krisztian-musorvezeto-pedig-azonnal-kimenekult-a-fem3cafe.html Nah ne már! Ugye senki sem gondolja komolyan, hogy Berki azért ment ki Cserpes Laura érkezése előtt a stúdióból, mert jósoltatni szeretett volna egy jósnővel?! Blama a köbön! TV + Bulvár -- A vega modell sokkot kapott a disznólábtól http://www.life.hu/bulvar/20150423-sokkot-kapott-a-vega-modell-banovics-marcsi-a-disznolabtol-a-konyhafonok-cimu-musorban.html Egy ismert modell, Bánovics Marcsi tűnt fel a Konyhafőnökben, igaz túl sokáig nem maradt a műsorban. A legnagyobb baj mégsem az volt, hogy undorodik az állati termékektől, hanem az, hogy ő csak kedvtelésből szokott főzni, és a többi versenyző sokkal rutinosabb volt. TV + Bulvár Origo Gesztesi: „Négy üveg whiskyt meg bírok inni úgy, hogy nem látszik meg rajtam" http://www.life.hu/bulvar/20150424-gesztesi-karoly-negy-uveg-bort-es-negy-feles-palinkat-ivott-meg-az-osszezarva-friderikusszal.html A színész őszintén beszélt az alkoholhoz fűződő viszonyáról az Összezárva Friderikusszal forgatásán. TV + Bulvár Origo Friderikusz Sándor: "Liptai Claudia jól kicsinált téged" http://www.life.hu/bulvar/20150423-gesztesi-karoly-lesz-az-osszezarva-friderikusszal-elso-vendege-aki-szerint-liptai-claudia-kicsinalta.html Mint már megírtuk, Gesztesi Károly lesz az Összezárva Friderikusszal első vendége. Sajtóhírek szerint a színész nem volt tekintettel a házigazdára, ő azonban azt állítja, nagyon jól megvoltak egymással. TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.