Élő adásban kért bocsánatot Hódi Pamela Berki Krisztiántól – videó!

Hódi Pamela élő adás elnézés Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Zavarba ejtő felkonferálás: a műsorban kért bocsánatot lánya apjától Hódi Pamela.

Meglepő jelentetnek lehettek szemtanúi azok, akik az Éden Hotel adását nézték. Hódi Pamela a kamerába nézett, és belekezdett mondandójába:
"Mindenkinek szeretném elmondani, mivel én tudok bocsánatot kérni, és egy jól nevelt kislány vagyok, ezért a Berki Krisztiántól most bocsánatot kérek" – majd oda is fordult egykori párja felé.

Ekkor a nézők arría is gondolhattak, hogy Hódi azért kér bocsánatot egykori párjától, mert a napokban élő adásban kicsúsztak a száján olyan szavak, melyeket röstell, vagy esetleg azért, amit a Facebook-oldalán írt. De szerencsére kiderült, szó sincs erről, a kis Natasa Zselyke anyukája csak viccelt ezúttal.

A videót megnézheted itt:

Hódi Pamela az Éden Hotel-esekkel csapatjahttp://www.life.hu/bulvar/20150423-hodi-pamela-eden-hotelesekk-bulizott.htmlHódi Pamela, Berki Krisztián exe partizós képpel örvendeztette meg rajongóit.TV + Bulvár--Hódi Pamela: "40 napot ki lehet bírni szex nélkül"http://www.life.hu/bulvar/20150423-hodi-pamela-szerint-40-napot-ki-lehet-birni-szex-nelkul.htmlMi más lenne a téma az Éden hotel háttérműsorában, az Éden éjjelben, mint a szex. Pamela nem tett lakatot a szájára és kifejtette a véleményét Éden Nóriról. Nézzétek: TV + BulvárOrigoÁlomszép fotón tündököl Hódi Pamelahttp://www.life.hu/trend/20150406-berki-krisztian-exe-hodi-pamela-meg-sosem-volt-ilyen-gyonyoru.htmlLegutóbb azt írtuk Pameláról, hogy Berki Krisztián élő adásban taperolta le, most azonban teljesen másról van szó. A műsorvezető Facebook-oldalán ugyanis igazi kincsre bukantunk.TrendOrigoHódi Pamela rájött, úgy szerezheti meg a tökéletes férfit, ha megszülihttp://www.life.hu/csalad/20150322-hodi-pamela-nem-berki-krisztiantol-de-ujra-szulne-egy-gyermeket-es-fiut-szeretne.htmlBerki Krisztián exe felismerte, hogyan találhatja meg az igazit. Miképpen lehet az övé a tökéletes férfi, és mit kell tennie, hogy örökre maga mellett tartsa. Hát, egyszerűen csak meg kell szülnie.Család--Berki Krisztián megbántotta Mónikáthttp://www.life.hu/bulvar/20150415-video-berki-krisztian-megbantotta-erdelyi-monikat-elo-adasban.htmlCsak Mónika önuralmán múlott, hogy nem lett komolyabb botrány a reggeli műsorban.TV + BulvárOrigoCserpes Laura exférjével beszélgetett Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/intim/20150423-cserpes-laura-enekesno-exevel-fekete-david-enekessel-beszelgetett-berki-krisztian-a-tv2.htmlFekete Dávid énekest és Berki Krisztiánt a Fem3 Café adásában eresztette össze a TV2. IntimOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.