Felvette a kesztyűt Berkivel Cynthia

Forrás: Facebook/Cynthia Dictator -
Éden Hotel 3 szócsata élő adás Cynthia Dictator Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Felvette a kesztyűt Berki Krisztiánnal Cynthia Dictator az Éden Hotel adásában.

"El sem hiszem, milyen szavakat mondok" – fakadt ki élő adásban Cynthia Dictator, aki láthatóan tényleg zavarba jött a saját mondataitól, hiszen éppen azt taglalta, hogy ha csak merevedése van valakinek, akkor ott nincsenek érzelmek.

Forrás: Facebook/Cynthia Dictator

Ám belegabalyodott a saját mondandójába Varga Viktor egykori kedvese. Berki láthatóan ráharapott a témára, és a magánéletéről kezdte faggatni a lányt, arról, hogy mikor indult be rá legutóbb az új párja. Cynthia ezt nem akarta hagyni, ezért visszavágott: "És Laura mikor nedvesedett be utoljára?" - csapott vissza csípősen a lány.

Az ominózus szócsatát megnézheted itt:

Élő adásban kért bocsánatot Hódi Pamela Berki Krisztiántól – videó! http://www.life.hu/bulvar/20150424-hodi-pamela-elnezest-kert-az-eden-hotel-elo-adasaban-berki-krisztiantol.html Zavarba ejtő felkonferálás: a műsorban kért bocsánatot lánya apjától Hódi Pamela. TV + Bulvár Origo Kamerák előtt szexelne Berki Krisztián http://www.life.hu/bulvar/20150424-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-bevallotta-szexelne-a-kamerak-kereszttuzeben.html Az Éden Hotel műsorvezetője kijelentette, ő bizony bevállalná: nem takargatná magát szex közben a kamerák előtt. TV + Bulvár -- Berki elmondta a véleményét a szőrös "macskáról" http://www.life.hu/bulvar/20150423-berki-krisztian-az-eden-ejjelben-a-szorrol-beszel.html Az Éden Éjjelben szóba került a szőrtelenítés, amiről nyilván Berki Krisztiánnak is volt véleménye... TV + Bulvár -- Mi folyik az Éden Éjjelben? Alsógatyában vezetett műsort Berki http://www.life.hu/bulvar/20150422-berki-krisztian-vetkozott-az-eden-ejjel-adasaban.html Berki Krisztián és Cynthia Dictator, az Éden Éjjel két műsorvezetője élő adásban vált meg a textiltől. TV + Bulvár -- Berki nem tud leállni: megint a súlya miatt piszkálja Mónikát http://www.life.hu/bulvar/20150420-berki-krisztian-erdelyi-monikat-piszkalja-sulyaval.html Berki Krisztiánnak még úgy is sikerült beszólnia a műsorvezetőtársának, Erdélyi Mónikának, hogy Mónika éppen nem is tartózkodott a stúdióban. TV + Bulvár Fotó: Rostás Bianka/Life.hu Berki Krisztián élő adásban előkapott százezer forintot a zsebéből http://www.life.hu/bulvar/20150407-berki-krisztian-az-eden-hotel-musorvezetoje-szazezer-forintot-vett-elo-a-zsebebol.html Azt eddig is sejtettük, hogy Berkinek valószínűleg nem két lyukas húszforintos van a tárcájában. Az Éden Éjjelben viszont megmutatta, mennyire mélyre tud nyúlni nadrágja zsebében. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.