Áll a Berki bál – a szerelmi háromszög érintettjei ködösítenek

TV2 Cserpes Laura Urbán Zsuzska megcsalás szerelmi háromszög Éden Hotel Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Berki Krisztián a Facebook oldalán üzent, Cserpes Laura gardedámja nyilatkozott, az állítólagos exbarátnő pedig maga alatt van.

Tegnap borította a bilit Berki Krisztián exbarátnője, Urbán Zsuzska , aki bevallotta, a műsorvezető állításával ellentétben az Éden Hotel forgatásai alatt egy párt alkottak. A lányt a viszony miatt a TV2-től is menesztették, ám Berki akkor állást ajánlott neki. Ám eközben a nyilvánosság előtt már felvállalta Krisztián, hogy Cserpes Laura az új párja. A felek egyelőre ködösítnek és a közösségi oldalakon megy az üzengetés – írja a Bors.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Nem nyilatkozunk a témában, ez Krisztián és Zsuzska ügye. Ebbe a harcba nem szállunk bele, ez nem a mi csatánk" – mondta Cserpes Laura menedzsere, Kálnási Anikó. Ám az is árulkodó, hogy Laura a Füstbe ment terv című rapszámot tette ki Facebook oldalára. Valószínűleg ezzel elődjének akart fricskát mutatni.

„Senkit nem szeretnék kellemetlen helyzetbe hozni, de borzasztóan fáj hogy hazudott nekem, pont annak az embernek, akivel hónapokon keresztül a jövőjét tervezte. Megtagadott és átvert, és még most is hazudozik a saját hírportálján. Laurát sajnálom, ha vele is az történik, ami velem. Nyilván senki nem kényszerített, hogy egy ilyen emberrel essek szerelembe, de tény: lelkileg nagyon megvisel, ezért tényleg nem szeretnék erről többet beszélni" - mondta a megcsalt lány.

Berki Krisztián a következőket írta ki oldalára: „Sokan támadnak, hogy miért csinálom ezt, vagy azt. Szinte kivétel nélkül mindig valamilyen hátsó szándékot sejtenek a háttérben. Pedig szó sincs erről. Azért csinálok bizonyos dolgokat, mert ez az én választásom. Ezt akarom csinálni."

Friderikusz szinte megfulladt a horkolásgátlótólhttp://www.life.hu/bulvar/20150427-friderikusz-sandor-szinte-megfulladt-gesztesi-karoly-horkolasgatlotojatol-a-tv2-osszezarva.htmlGesztesi Károly furcsa készülékétől pánikolt be Friderikusz Sándor, aki nem értette a szerkezet működését.TV + Bulvár--A Viszkis megölte volna bűntársát, ha az megsérülhttp://www.life.hu/bulvar/20150427-ambrus-attila-a-viszkis-rablo-megolte-volna-buntarsat-ha-az-megserul-egy-akcio-kozben.htmlKemény megállapodást kötött Ambrus Attila, a Viszkis néven elhíresült bankrabló bűntársával.TV + BulvárOrigoGesztesi Károly tízszer ment "fröccsösen" forgatnihttp://www.life.hu/bulvar/20150427-gesztesi-karoly-szinesz-allitja-tizszer-ment-froccsosen-forgatni-a-tv2-joban-rosszban-sorozataba.htmlA 3000 forgatási napból tízszer fordult elő, hogy "fröccsösen" ment dolgozni, de alkoholos befolyásoltsága egyszer sem veszélyeztette a forgatásokat – állítja Gesztesi Károly.TV + Bulvár--A sörbe köpés, durvább, mint az erőszak - Éden Gábor zokogva akadt kihttp://www.life.hu/bulvar/20150428-eden-gabor-zokogott-loki-miatt.htmlÉden Gábor térden állva zokogott a fürdőben, és azt hajtogatta, ilyet ő sosem tett volna. Nem, abszolút nem az erőszakoskodás miatt borult ki, hanem társai illetlen viselkedésén. TV + Bulvár--Megvan, ki lép egy nap Rubint Réka nyomdokaiba, és ő nem a lánya!http://www.life.hu/bulvar/20150427-edesanyja-rubint-reka-nyomdokaiba-lep-rubint-lara.htmlA hétvégi Fitbalance versenyen körülbelül ötezer ember előtt lépett színpadra Schobert Lara, és keményen lenyomott egy 50 perces tornaórát, amit még nézni is fárasztó volt. Lara lazán, mosolyogva csinálta végig. Azt hihetnénk, hogy már most elkötelezett híve lett az alakreformnak, de ő egyelőre nem az edzősködés felé kacsintgat.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huSütő Enikő: Majdnem örökbe fogadtam egy gyereket, de az anyaság nincs benne a sorsombanhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-suto-eniko-majdnem-orokbefogadtam-egy-gyereket-de-az-anyasag-nincs-benne-a-sorsomban.htmlSütő Enikőn valahogy nem fog a kor, a mai napig azt a csinos nőt látom benne, akit a 20-as éveiben a Fabulon-reklámról megismertem. Túl van három váláson, ugyanakkor töretlenül hisz abban, hogy a párkapcsolatain keresztül, saját hibáinak felismerésén keresztül vezet az útja. Őszinte interjú következik.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.