Liptai Claudiának újra kell tanulnia mindent

Forrás: Tv2 -
színésznő TV2 szerep színház Liptai Claudia tanulás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Járni, beszélni, feküdni és lélegezni tanul Liptai Claudia, aki visszatér eredeti foglalkozásához.

Ismét színpadra lép Liptai Claudia a Vidám kísérlet című darabban, ezért újratanulja a színpadi létet.

Forrás: Tv2

„Egy színházi előadásban az embernek mindig mindent elölről kell kezdenie. Újra kell tanulnia beszélni, járni, feküdni, lélegezni. Engem sokan a képernyőről ismernek, de jogom van a színpadon lenni, hiszen erről van papírom" – magyarázta Claudia.

Elfelejtett rutinvizsgálatra menni szívével a Barátok közt Vili bácsijahttp://www.life.hu/bulvar/20150428-elfelejtett-rutinvizsgalatra-menni-szivevel-a-baratok-kozt-vili-bacsija.htmlAnnyira jól érzi már magát a Barátok közt Vili bácsija, Várkonyi András, hogy elfelejtett a szívével kötelező rutinvizsgálatra elmenni.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huNagyon kínos! Élő adásban bakizott Váczi Gergőhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-vaczi-gergo-kinos-bakija-a-fem3-cafe-reggeli-musoraban-rosszul-mutatta-be-toman-szabina-modellt.htmlMinden műsorvezető rémálma, hogy rossz néven mutatja be vendégét. A TV2 FEM3 Café egyik adásában pontosan ez történt. Videó.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huGombos Edina 30 milliós hitelt vállalt magárahttp://www.life.hu/bulvar/20150429-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-30-millios-hitelt-vallalt-at-egy-baratjatol.htmlGombos Edina 2010-ben, a gazdasági világválság közepén vállalta magára egy barátja 20 milliós hitelét. Az összeg ráadásul mára 30 millióra hízott.TV + BulvárOrigoMajka jól behúzott Friderikusznakhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-majka-az-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban-bokszolni-tanitotta-a-musorvezetot.htmlKiderült, hogy Majka lesz Friderikusz Sándor legújabb hálópartnere, aki a műsor felvételén pofon vágta a műsorvezetőt.TV + BulvárOrigoA sörbe köpés, durvább, mint az erőszak - Éden Gábor zokogva akadt kihttp://www.life.hu/bulvar/20150428-eden-gabor-zokogott-loki-miatt.htmlÉden Gábor térden állva zokogott a fürdőben, és azt hajtogatta, ilyet ő sosem tett volna. Nem, abszolút nem az erőszakoskodás miatt borult ki, hanem társai illetlen viselkedésén. TV + Bulvár--Jó hír a rajongóknak! Bozsek Márk visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-bozsek-mark-visszater-a-baratok-koztbe.htmlA Fekete Szabit alakító színész tavaly júliusban döntött úgy, hogy inkább zenei karrierjére koncentrál. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.