Caramel kedvéért tanítványa visszaült a lóra

Forrás: Tv2 -
tanítvány baleset Az ének iskolája
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Győrfi Dzsenifer, Caramel által csak őstehetségnek nevezett tanuló a műsor kedvéért visszaült a lóra. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta nem mert lóra ülni.

Dzsenifer lovasbalesete két nagy álmát is tönkretette. Sérülése miatt nem tudott a Nemzeti Lovas Színházban lovas szerepet vállalni, és emiatt nem jutott be Az ének iskolája tavalyi sorozatába sem. Most, hogy közelebb került egyik álmához, felbátorodott. A vasárnapi Az ének iskolájában látható, hogy tanára unszolására és a műsor kedvéért visszaült a lóra.

Forrás: Tv2

„Saját maga megnyugvása érdekében jó ötlet volt, hogy a lányom ismét lóra ült! Dzsenifer most úgy érzi, hogy leküzdötte félelmét. Most megnyugodott, végre le tudja zárni életének ezt a rossz fejezetét. Egy Pest közeli lovastanyán a legnagyobb és legszebb paripájára ült fel. Először csak megsimogatta, megnézte, barátkozott a gondolattal, majd felült rá. visszaült. A ló sem ellenkezett, azt csinálta, amit Dzsenifer akart. Bár nagyon sikeres volt az akció, maradt egy kis fenntartása. Még nem mondja, hogy ezentúl újból lovagolni fog, de az élet még hozhatja így is" - árulta el a tehetséges lány édesanyja.

Forrás: Tv2

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.