Nádai Anikó megint kiakadt

Forrás: RTLKLUB -
hírek kisbaba visszaélés Éjjel-nappal Budapest Nádai Anikó kiakadás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A terhes kismamát ismét rosszul érintették a róla szóló pletykák, amiket egy kamu oldalra írt ki valaki. Nádai Anikót felháborítja, hogy többen visszaélnek a személyiségével.

Az Éjjel-Nappal Budapest várandós sztárja, Nádai Anikó a Life.hu újságírójának mesélte nemrég, hogy teljesen kiakadt, amikor megtudta, hogy nevével, fotóival és privát életével visszaél a Facebookon egy idegen. Most előkerült egy újabb névbitorló, aki ismét felbosszantotta Anikót – a kismama az általa kezelt oldalon írta meg a véleményét.

Forrás: RTLKLUB

„A mai nap során újabb kamu oldalaknak köszönhetően megint megjelent egy cikk arról, hogy milyen nemű lesz a kisbabám. Szerintem egyébként ez teljesen lényegtelen! Nekem csak az számít, hogy egészséges legyen! Sajnos túl hamar világgá kürtöltem a dolgokat pár hónapja, és bevallom, mindezt felelőtlenül tettem. Szeretném, ha ez az információ egyelőre csak a családomra tartozna! De arról mindenkit biztosíthatok, hogy nem várok ikreket!" – írta Anikó a közösség oldalán.

Őssejtbotrány: Fásy Ádámot 7 millióra büntettékhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-fasy-adamot-zeneszt-7-milliora-forintra-buntettek-az-ossejtbotrany-pereben-a-zenesz-a-tv2-mokka.htmlFásy Ádám a TV2 Mokka adásában elmondta, a vádpontokat ő csak a tárgyaláson ismerte meg, és az elsőfokú ítélet ellen fellebbeznek ügyvédjével.TV + BulvárMTICinthya Dictator pöttöm kislánnyá változotthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-cinthya-dictator-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetoje-pottom-kislannya-valtozott-egy-foton-vekonyabb-mint.htmlAz Éden Éjjel műsorvezetője egyre vékonyabb, a legutóbbi, róla készült fotón pedig már tényleg úgy néz ki, mint egy kislány. TV + Bulvár--Hajas László nem ment el lánya esküvőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-hajas-laszlo-sztarfodrasz-nem-ment-el-lany-eskuvojere-las-vegasba-interneten-kovette-a-ceremoniat.htmlLemaradt a nagy napról az örömapa, akinek lánya messzi földön, távol édesapjától tartotta az esküvőjét.TV + BulvárOrigoHivatalosan még nincs neve Gombos Edina kisfiánakhttp://www.life.hu/bulvar/20150429-gombos-edina-a-tv2-musorvezetoje-hivatali-csapdaban-egyelore-nem-engedelyeztek-kisfia-nevet.htmlMegterhelő várandóssága után végre boldogan ölelheti magához második gyermekét Gombos Edina, akinek a betegségét követően most a bürokráciával kell megküzdenie.TV + BulvárOrigoKamerák előtt szexelne Berki Krisztián http://www.life.hu/bulvar/20150424-berki-krisztian-a-tv2-eden-hotel-musorvezetoje-bevallotta-szexelne-a-kamerak-kereszttuzeben.htmlAz Éden Hotel műsorvezetője kijelentette, ő bizony bevállalná: nem takargatná magát szex közben a kamerák előtt.TV + Bulvár--Hódi Pamela: "Mindenki önkielégít"http://www.life.hu/bulvar/20150430-hodi-pamela-szerint-mindenki-vegez-onkielegitest-az-eden-hotelben.htmlHódi Pamela rájött a megoldásra. Az Éden Éjjel műsorvezetője szerint a játékosok úgy bírják ki hetekig a szex nélküli életet, hogy önkielégítést végeznek. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.