Vicces ajándékkal lepte meg kedvesét Szinetár Dóra

Fotó: Margitay Klára/Life.hu -
Makranczi Zalán meglepetés roller ajándék Szinetár Dóra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Makranczi Zalán elmesélte, milyen különleges járgánnyal lepte meg a színésznő születésnapja alkalmából.

A színész ötéves kora óta vágyott egy rollerre, régi kívánságát pedig menyasszonya, Szinetár Dóra teljesesítette. Azóta suhan a budapesti utcákon – írja a Best magazin.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

„Dóri tavaly a születésnapomra lepett meg ezzel az összecsukható járgánnyal, azóta ez a szenvedélyem. Mivel jogosítványom, kocsim nincs, ezzel gurulok mindenhová. Dóri egyébként magának is vett egyet, úgyhogy előfordul, hogy együtt rollerezünk" – mondta Zalán.

Nádai Anikó megint kiakadt http://www.life.hu/bulvar/20150430-nadai-aniko-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sztarja-megint-kiakadt-mert-hamis-hireket-kozoltek.htmlA terhes kismamát ismét rosszul érintették a róla szóló pletykák, amiket egy kamu oldalra írt ki valaki. Nádai Anikót felháborítja, hogy többen visszaélnek a személyiségével.TV + BulvárRTLKLUBŐssejtbotrány: Fásy Ádámot 7 millióra büntettékhttp://www.life.hu/bulvar/20150430-fasy-adamot-zeneszt-7-milliora-forintra-buntettek-az-ossejtbotrany-pereben-a-zenesz-a-tv2-mokka.htmlFásy Ádám a TV2 Mokka adásában elmondta, a vádpontokat ő csak a tárgyaláson ismerte meg, és az elsőfokú ítélet ellen fellebbeznek ügyvédjével.TV + BulvárMTIHajas László nem ment el lánya esküvőjérehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-hajas-laszlo-sztarfodrasz-nem-ment-el-lany-eskuvojere-las-vegasba-interneten-kovette-a-ceremoniat.htmlLemaradt a nagy napról az örömapa, akinek lánya messzi földön, távol édesapjától tartotta az esküvőjét.TV + BulvárOrigoSarka Kata kemény kísértésnek állt ellenhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-kemeny-kihivas-elott-allt-dietaja-kozben-sutit-vasarol.htmlA magát kőkeményen sanyargató, gyönyörű Sarka Kata a diétája utolsó napjaiban egy süteményekkel teli pult előtt szelfizett.TV + Bulvár--DJ Dominique rákos kislányon segíthttp://www.life.hu/bulvar/20150424-dj-dominique-varkonyi-attila-dj-rakos-kislanyon-segitett-zenesz-es-sportolo-barataival.htmlKét éve leukémiát diagnosztizáltak a tizenegy éves Zsófinál, aki már túl van egy igen megterhelő, intenzív kemoterápián, de további kezelésekre van szüksége.TV + Bulvár--Hódi Pamela: "Mindenki önkielégít"http://www.life.hu/bulvar/20150430-hodi-pamela-szerint-mindenki-vegez-onkielegitest-az-eden-hotelben.htmlHódi Pamela rájött a megoldásra. Az Éden Éjjel műsorvezetője szerint a játékosok úgy bírják ki hetekig a szex nélküli életet, hogy önkielégítést végeznek. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.