Rossz hír a Bosszú-rajongóknak: Véget ér a sorozat

Forrás: AFP/Paul A. Hebert -
Gabriel Mann sorozat Emily VanCamp Bosszú (sorozat)
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A rajongók nagy bánatára az ABC elkaszálta a Bosszú című sorozatát, így a május 10-én esedékes évadzáró rész sorozatzáró is lesz egyben. A széria 89 rendes epizód és két különkiadás után múlik tehát ki.

Az egyik főszereplő, a Victoria Graysont alakító Madeline Stowe már korábban bejelentette, hogy ha rendelnek is újabb évadot, ő arra már nem tér vissza, és az első évadtól jelen levő Josh Bowman (Daniel Grayson) is távozott korábban. Az alapszereplők közül így már csak Emily VanCamp (Emily Thorne), Gabriel Mann (Nolan Ross) és Nick Wechsler (Jack Porter) maradt volna, de nem lesz folytatás.

Gabriel Mann (Nolan Ross) és Emily VanCamp (Emily Thorne) Forrás: AFP/Paul A. Hebert

A Bosszú-t a Monte Cristo grófja ihlette, egy nőről szól, aki hosszú idő után visszaköltözik Long Islandre, hogy bosszút álljon azokon, akik tönkretették a családját és apja halálát okozták - írja az Origo.

Caramel kedvéért tanítványa visszaült a lórahttp://www.life.hu/bulvar/20150430-caramel-kedveert-tanitvanya-gyorfi-dzsenifer-visszault-a-lora.htmlGyőrfi Dzsenifer, Caramel által csak őstehetségnek nevezett tanuló a műsor kedvéért visszaült a lóra. A fiatal lány egy évvel ezelőtt súlyos balesetet szenvedett, azóta nem mert lóra ülni.TV + Bulvár--Tilda Swinton nem bánja, ha férfinek nézikhttp://www.life.hu/bulvar/20150502-tilda-swinton-nem-banja-ha-azt-hiszik-rola-ferfi.htmlSzámtalanszor fordult már elő, hogy az Oscar-díjas színésznőt férfinek nézték, ő azonban nem bánja ezt az „apró" kellemetlenséget.TV + BulvárOrigoSzulák Andrea sokat küzd, hogy elfogadja önmagáthttp://www.life.hu/bulvar/20150502-szulak-andrea-a-tv2-az-enek-iskolaja-mentora-sokat-kuzd-azert-hogy-elfogadja-onmagat.htmlAz ének iskolája mentora még most is folyamatosan tanulja, hogyan fogadja el önmagát a hibáival együtt.TV + Bulvár--Majka és Friderikusz teljesen kiborították egymásthttp://www.life.hu/bulvar/20150502-majka-es-friderikusz-sandor-az-osszezarva-friderikusszal-musorban-teljesen-kiboritottak-egymast.htmlA két műsorvezetőnek röpke két óra alatt sikerült egymás idegeire menni. Majka már azt firtatta, tényleg így fognak-e beszélgetni egy teljes napig, Friderikusznak pedig annyira megfájdult a feje, hogy borogatnia kellett.TV + BulvárOrigoAndy Vajna megtörte a csendet a Damu-ügybenhttp://www.life.hu/bulvar/20150502-andy-vajna-megtorte-a-csendet-a-damu-ugyben.htmlAndy Vajna ez idáig szó nélkül hagyta, hogy mit gondol arról, hogy Damu Roland – feleségének volt szeretője, aki korábban fizikailag bántalmazta és megerőszakolta – ismét szabadlábon van. TV + Bulvár--Dráma! Oláh Gergő megríkatta az RTL Klub műsorvezetőjéthttp://www.life.hu/bulvar/20150502-olah-gergo-az-x-faktor-gyoztese-konnyeket-csalt-barabas-eva-az-rtl-klub-musorvezetoje-szemebe.htmlAz X-Faktor győztese miatt zokogott Barabás Éva, az RTL Klub műsorvezetője. Vajon mi történhetett?TV + Bulvár

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.