Cinthya Dictator Berki Krisztián
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
"Krisztián, tetszel, nem akarsz találkozni?" - kérdezte műsorvezetőtársát Varga Viktor exe. 

Cinthya természetesen nem akart randevúzni Krisztiánnal. A két műsorvezető arról beszélgetett az Éden éjjel adásában, hogyan kell találkára hívni a kiszemeltünket. A lány azért a játék ellenére is zavarba jött, Berki pedig nemet mondott az invitálásra. Nézzétek!

Ledobta a textilt ÉNB Karolahttp://www.life.hu/bulvar/20150504-egy-szal-bugyiban-es-melltartoban-pozol-az-rtl-klub-ejjel-nappal-budapest-sorozatabol-karola.htmlMindössze egy szál bugyiban és melltartóban pózol az RTL Klub sorozatszereplője. TV + BulvárOrigoVajna Tímea: "Az arctalan, rosszindulatú emberekkel nem tudok mit kezdeni"http://www.life.hu/bulvar/20150429-vajna-timea-andy-vajna-felesege-ezen-a-heten-vendeg-musorvezetokent-mutatkozik-be-vaczi-gergo.htmlAndy Vajna felesége ezen a héten vendég műsorvezetőként mutatkozik be Váczi Gergő oldalán a FEM3 csatornán. A nézők pedig nagyon is kíváncsiak rá, a mérések szerint Timi első adásnapján a műsor ki­emelkedő, 6,5 százalékos nézettséget hozott a kereskedelmi célcsoportban, nyilatozta Koltay Tamás, a csatorna kommunikációs vezetője.TV + BulvárOrigoNóci: "Úgy néztem ki, mint egy rákos" - Párja egy másik nőt ejtett teherbe, miközben kö­zös babájukat várták...http://www.life.hu/bulvar/20150429-czifra-noemi-noci-vallomasa-a-multjarol-ma-konyvet-ir.htmlVolt időszak, amikor sok negatív kritikát kapott külsejére Czifra Noémi. A bájos arcú műsorvezető bevallotta, mindenki aggódott érte, de már túl van a nehézségeken. TV + BulvárOrigoJó hír a rajongóknak! Bozsek Márk visszatér a Barátok köztbehttp://www.life.hu/bulvar/20150429-bozsek-mark-visszater-a-baratok-koztbe.htmlA Fekete Szabit alakító színész tavaly júliusban döntött úgy, hogy inkább zenei karrierjére koncentrál. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huViszlát, Éden Nóri! - Így esett ki a lány a játékbólhttp://www.life.hu/bulvar/20150428-a-tv2-eden-hotel-cimu-musorabol-nori-esett-ki.htmlAzt tudni lehetett, hogy az Éden Hotel keddi adásában a fiúk egy lányt küldhetnek haza, és az sem volt túl nagy meglepetés, hogy ez a lány Nóri lett. TV + Bulvár--Az RTL Klub szuperprodukcióra csábítja Majkát? - "Majka az egyik legprofibb műsorvezető. Nem csoda, hogy a konkurencia felfigyelt rá"http://www.life.hu/bulvar/20150429-az-rtl-klub-a-hungary-s-got-talentbe-csabitja-majkat.htmlMég mindig nem lehet tudni, ki vezeti majd az RTL Klub tehetségkutatóját, a a Hungary’s Got Talentbe. A csatorna keresi a megfelelő embert, és úgy tudni, a jelenleg TV2-s kötelékben álló Majka neve is felmerült. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.