Király Viktor barátnője nélkül megy vissza Amerikába

utazás Amerika Király Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Király Viktor hamarosan visszatér Amerikába, de ezúttal egyedül. Barátnője nem kíséri el a hosszú útra. 

Viktor a FEM3 Caféban mesélte el, hogy inkább nyaralni mennek majd párjával, Beával, de a munkaútra semmiképp nem kíséri el a lány. Viktor az amerikai tartózkodása alatt egész nap dolgozik, barátnője pedig ilyenkor hiányolja, ezért inkább el sem utazik vele. Persze nem marad el a kárpótlás: ha Viktor vissztér egy hónap múlva Amerikából, biztosan sok időt töltenek majd együtt.

Könnyekig érzékenyült szülinapján Lorán Lenkehttp://www.life.hu/bulvar/20150501-loran-lenke-88-eves-lett-meglepetes-szuletesnap.htmlLorán Lenke 88 éves lett. Csonka András és barátai zenés meglepetéssel köszöntötték, amin a színésznő könnyekig hatódott. A Life.hu VJ-je, Németh Máté ott járt, és megörökítette a boldog pillanatokat. TV + BulvárOrigoMicsoda páros! Sarka Kata Craig Daviddel pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-sarka-kata-modell-craig-david-enekessel-pozolt-aki-budapesten-koncertezett-caramellel.htmlKatának egy közös kép erejéig sikerült összebújnia Craig Daviddel, aki vasárnap Budapesten koncertezett Caramellel.TV + Bulvár--Különleges kis tehetségek Az ének iskolájában: Az osztályelső Horváth Alexandra letthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-kulonleges-kis-tehetsegek-a-tv2-az-enek-iskolajaban-nagy-juli-de-re-attila-luigi-nagy-bogi-varazsolt.htmlA gyermek tehetséggondozó ötödik adásában, három különc diák produkcióján akadt meg a szemünk. Az biztos, hogy a jövő amorózója, és underground énekesnői már megvannak.TV + Bulvár--BulváRap: Cserpes Laura bizalma Berkiben töretlenhttp://www.life.hu/bulvar/20150503-bulvarap-hegyi-roli-berki-krisztinan-cserpes-laura-sarka-kata-karasz-robert.htmlAz szjger.hu rappere hetente egyszer beugrik a Life.hu-ra, nem kíméli a celebeket és elrappeli a legemlékezetesebb eseményeket. A BulvárRAP-ből költői túlzással mindenről értesülhetsz, ami mostanában történt.TV + BulvárOrigoTilda Swinton nem bánja, ha férfinek nézikhttp://www.life.hu/bulvar/20150502-tilda-swinton-nem-banja-ha-azt-hiszik-rola-ferfi.htmlSzámtalanszor fordult már elő, hogy az Oscar-díjas színésznőt férfinek nézték, ő azonban nem bánja ezt az „apró" kellemetlenséget.TV + BulvárOrigoKim Kardashian megfenyegette Bruce Jennerthttp://www.life.hu/bulvar/20150501-kim-kardashian-megfenyegette-a-nove-valtozo-olimpikon-mostohaapjat-bruce-jennert.htmlAmikor az egykori olimpikon, Bruce Jenner bejelentette, hogy nővé operáltatja magát, a családból egyedül mostohalánya, Kim Kardashian fogadta el azonnal a döntését. Most azonban úgy tűnik, a valóságshow-sztár toleranciája csak egy bizonyos pontig terjed. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.