NDK-s retro múzum egy házban Csepelen

Csepel NDK házaspár múzeum konyha XXI. század RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A Bobák házaspár néhány éve döntött úgy, hogy összegyűjtik az NDK-s emlékeket és csepeli házukban egy kis múzeumot rendeznek be, amit a ma esti XXI. században meg is mutatnak.

Bobák János 1977-ben ment ki az NDK-ba, rögtön a szakközépiskola után. Nem egész három évet töltött az országban és azért jött vissza Magyarországra, mert megismerte feleségét, akivel külföldön nem tudtak összeköltözni. A házaspár néhány éve úgy döntött, hogy összegyűjtik az NDK-s emlékeket. Csepeli házuk udvarában az egykori nyári konyhát rendezték be múzeumnak.

Forrás: RTL Klub

„Sokan úgy mentek ki, hogy egy autót tudnak venni – az volt a lehetőség, hogy aki a 3 évet kint eltöltötte, amikor hazajött, soron kívül kedvezményesen tudott venni például egy Ladát" – mesélte Bobák János az RTL Klub XXI. század című műsora stábjának.

Forrás: RTL Klub
Conchita Wurst kollégájával dolgozik Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150504-conchita-wurst-eurovizios-dalfesztival-gyoztesenek-kollegajaval-dolgozik-varga-viktor-enekes.htmlIgazi nagyágyúval dolgozhat együtt új albumán az extrém megnyilvánulásairól ismert énekes.TV + Bulvár--Friderikusz nem engedte volna, hogy Majka vezesse a Rising Starthttp://www.life.hu/bulvar/20150504-friderikusz-sandor-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-musoraban-elmondta-nem-engedte-volna-hogy-majka.htmlMajka és Friderikusz megnéztek egy részletet a Rising Star döntőjéből, melynek kapcsán komoly vita alakult ki közöttük. TV + BulvárOrigoMajka durván beszólt Gesztinek!http://www.life.hu/bulvar/20150504-majka-rapper-durvan-beszolt-geszti-peternek-a-tv2-osszezarva-friderikusszal-cimu-musorban.htmlGeszti Péter rap szövegeit "kín-rímek tömkelegének" nevezte, szerinte "semmi üzenetük nincs" – Friderikusz szája tátva maradt Majka kijelentésétől.TV + Bulvár--Különleges kis tehetségek Az ének iskolájában: Az osztályelső Horváth Alexandra letthttp://www.life.hu/bulvar/20150430-kulonleges-kis-tehetsegek-a-tv2-az-enek-iskolajaban-nagy-juli-de-re-attila-luigi-nagy-bogi-varazsolt.htmlA gyermek tehetséggondozó ötödik adásában, három különc diák produkcióján akadt meg a szemünk. Az biztos, hogy a jövő amorózója, és underground énekesnői már megvannak.TV + Bulvár--Gesztesi Károly tízszer ment "fröccsösen" forgatnihttp://www.life.hu/bulvar/20150427-gesztesi-karoly-szinesz-allitja-tizszer-ment-froccsosen-forgatni-a-tv2-joban-rosszban-sorozataba.htmlA 3000 forgatási napból tízszer fordult elő, hogy "fröccsösen" ment dolgozni, de alkoholos befolyásoltsága egyszer sem veszélyeztette a forgatásokat – állítja Gesztesi Károly.TV + Bulvár--Sarka Kata kemény kísértésnek állt ellenhttp://www.life.hu/bulvar/20150424-sarka-kata-modell-hajdu-peter-felesege-kemeny-kihivas-elott-allt-dietaja-kozben-sutit-vasarol.htmlA magát kőkeményen sanyargató, gyönyörű Sarka Kata a diétája utolsó napjaiban egy süteményekkel teli pult előtt szelfizett.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.