Pokorny Liát zaklatta az orvosa

Fotó: Hámori Zsófia - Origo -
molesztálás orvos Pokorny Lia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Pokorny Lia sokáig őrzött egy gyerekkori titkot. Kizárólag osztálytársaival osztotta meg a történetet, szüleinek nem mert beszélni róla. 

"Az édesapámat nagyon szeretem, de olyan tartása van, olyan szép elvei az életről, hogy úgy éreztem, ez nem fér bele" - mondta a Best magazinnak a színésznő.

13 évesen egy sportbaleset miatt került kórházba Lia, ahol orvosa túl sokat foglalkozott vele, de nem úgy, ahogy egy orvos szokokott foglalkozni egy beteggel.

Fotó: Hámori Zsófia - Origo

"Amikor kiengedtek a kórházból, és észrevettem, hogy autóval követ az utcán, megvár az iskola előtt, akkor tudtam, hogy ez nem normális. Zaklatás volt. Egy felnőtt ember nem követ egy gyereket autóval" - nyilatkozta a színésznő a Best magazinnak. A titkot szüleinek nem árulta el, inkább osztálytársainak beszélt róla. "Az osztálytársaimmal beszéltem erről és köztük találtam szövetségeseket. Folyamatosan körülöttem voltak, elrejtettek előle, aztán egyszer csak feladta."

Nem maradt meg traumaként Lia életében az eset, inkább azt érezte, nagyon furcsa ez a világ.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.