Kasza Tibi eltűnik az éterből

Forrás: redlemon -
eltűnés Morning Show szabadság Class FM Kasza Tibi Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha kedd, akkor Kasza Tibi! A Morning Show több milliós hallgatótábora már megszokhatta, hogy Sebestyén Balázsék poénjai mellett minden kedd reggel Kasza Tibi hangjára ébredhet. Most azonban rövid időre elválnak a dinamikus négyes útjai.

Átmenetileg búcsúzik a Morning Show triójától a kedd reggelek "Kasza-novája". Könnyekre és gyászindulóra azonban senki se számítson, hiszen a piacvezető reggeli műsor állandó sztárvendége ősztől megújult lendülettel tér vissza a Class FM-be. Kasza Tibi azt is elárulta, hogy a nyarat a zenélés és a pihenés mellett a friss reggeli témák előkészítésével tölti majd.

Forrás: redlemon

„Közel hat éve dolgozom együtt a fiúkkal és igaz, hogy a műsor több változtatáson esett át az elmúlt évek során, de Balázzsal egy ideje tervezgetünk egy nagyobb durranást - többek között ennek az előkészületeivel töltöm majd a nyarat. A rádiós és tévés műsorvezetői teendők mellett szeretnék több energiát fordítani a zenélésre, de természetesen jól fog esni egy kis pihenés is" - mondta az önironikus humoráról ismert Kasza Tibi.

„Nagyon hálásak vagyunk Tibinek mindenért, és tiszteletben tartjuk, hogy nyáron egyéb elfoglaltságai lesznek, viszont szeptembertől mindenképpen szeretnénk folytatni a sikeres, közös munkát" - mondta Sebestyén Balázs.

Demcsák Zsuzsa házassági ajánlatot kapott http://www.life.hu/bulvar/20150505-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-ket-hazassagi-ajanlatot-is-kapott-az-egyiket-berki-krisztiantol.htmlA műsorvezető csupán arra panaszkodott A konyha ördögének, hogy éhes, mire az a megoldás született, ha összeházasodnának, minden reggel ínycsiklandó reggelit kapna. Ehhez azonban Berki Krisztiánnak is volt egy-két szava.TV + Bulvár--Kóbor János: "Egy biztos, az Omega nem megy szét"http://www.life.hu/bulvar/20150505-kobor-janos-az-omega-frontembere-elmondta-az-egyuttes-nem-fog-feloszlani-a-belso-feszultsegek-miatt.htmlAz együttes frontembere elmondta, bár vannak súrlódások az együttesen belül, de ettől az Omega még nem oszlik fel.TV + Bulvár--Kulcsár Edina elhagyja az országothttp://www.life.hu/bulvar/20150505-kulcsar-edina-a-miss-world-elso-udvarholgye-amerikai-turnera-indul-a-casanova-night-musical-cimu.htmlA szépségkirálynő nagy bejelentést tett közösségi oldalán... TV + Bulvár--NDK-s retro múzum egy házban Csepelenhttp://www.life.hu/bulvar/20150504-ndkas-retro-muzum-egy-hazban-csepelen-a-bobak-hazaspar-nyari-konyhajaban.htmlA Bobák házaspár néhány éve döntött úgy, hogy összegyűjtik az NDK-s emlékeket és csepeli házukban egy kis múzeumot rendeznek be, amit a ma esti XXI. században meg is mutatnak.TV + Bulvár--Levédetné nevét Kendall és Kylie Jennerhttp://www.life.hu/bulvar/20150505-kylie-jenner-es-kendall-jenner-levedeti-a-nevet.htmlA híres-hírhedt Kardashian-család két ifjú tagja, Kendall és Kylie komoly intézkedéseket tett annak érdekében, hogy más ne használhassa fel nevüket.TV + Bulvár--Magyar állampolgárságot kér VV Edinahttp://www.life.hu/bulvar/20150504-magyar-allampolgarsagot-ker-vv-edina-aki-haknizik-es-munkat-keres.htmlVV Edina és szerelme, VV Laci rájöttek, hogy a hétvégi haknikból nehéz megélni. Ezen valószínűleg az sem fog segíteni, ha Edina megkapja a magyar állampolgárságot, amit hamarosan igényelni fog. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.