Éjjel nappal Budapest sorozat együttes Children Of Distance RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Magyarország egyik legnépszerűbb napi sorozatában, az Éjjel-Nappal Budapest két epizódjában is feltűnik a Children of Distance nevű formáció.

A srácok a Karesz és Milán által üzemeltetett lakóhajón lépnek fel, ráadásul a legújabb dalukat is bemutatják.

Children of Distance Forrás: RTL Klub

"Hatalmas élmény volt! Csípjük ami csinálnak, fiatalos, menő dolog. Élőben most láttam őket először, nagyon rendben volt" - mondta Karesz.

"Komoly színpadot kellett építenünk, de, büszkék vagyunk rá, hogy nálunk léptek fel. Kicsit újraéltük a gyerekkorunkat, az első sorban ugráltunk, mint a hülyék" - tette hozzá nevetve Milán.

A Children of Distance, amelyet 2012-ben az Év Együttesének választottak, szerdán és csütörtökön szerepel az Éjjel-Nappal Budapestben.

Őrült rajongók zaklatják az Operettszínház művészeit http://www.life.hu/bulvar/20150506-orult-rajongok-zaklatjak-az-operettszinhaz-muveszeit-dolhai-attilat-es-peller-karolyt.html A színészek élete néha olyan, mint egy ijesztő darab: Dolhai Attilát és Peller Károlyt például szerelmükkel, sőt nemi szervükkel zaklatják rajongóik. TV + Bulvár -- Cinthya Dictatornak régen bejöttek a lányok? http://www.life.hu/bulvar/20150506-cinthya-dictatornak-a-tv2-eden-ejjel-musorvezetejenek-berki-krisztian-felvetese-szerint-regen.html Berki Krisztián Cinthynek szegezte a kérdést, hogy tudna-e „úgy" nézni egy nőre, hiszen azt hallotta, hogy volt ilyen korszaka a lánynak. TV + Bulvár -- Hátborzongató szellemházban lakott Radics Gigi http://www.life.hu/bulvar/20150506-radics-gigi-megasztar-gyoztes-enekesno-es-csaladja-rettegesben-eltek-amerikaban-mert-a-hazban-ahol.html Az énekesnő és családja rettegésben töltötte napjait Amerikában: a Los Angeles-i házban, ahol laktak, szellemek járkáltak. TV + Bulvár -- Liptai Claudia boldogtalan párkapcsolatban él http://www.life.hu/bulvar/20150506-liptai-claudia-szineszno-musorvezeto-boldogtalan-parkapcsolatban-el-a-vidam-kisertet-cimu-darabban.html A műsorvezetőnek sikerült undok békává alakulnia és megkeserítenie párja életét. TV + Bulvár Origo Bajor Imre özvegye: „Nyugalmat szeretnék magam körül" http://www.life.hu/bulvar/20150506-bajor-imre-ozvegye-ildiko-egy-ideig-nem-szeretne-nyilvanossag-elott-szerepelni-es-nyugalmat-kert.html Pokoli nehéz időszakon van túl a tavaly elhunyt színész özvegye, Ildikó, aki elmondta, egy darabig nem szeretne nyilvánosság előtt szerepelni. TV + Bulvár -- Demcsák Zsuzsa házassági ajánlatot kapott http://www.life.hu/bulvar/20150505-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-ket-hazassagi-ajanlatot-is-kapott-az-egyiket-berki-krisztiantol.html A műsorvezető csupán arra panaszkodott A konyha ördögének, hogy éhes, mire az a megoldás született, ha összeházasodnának, minden reggel ínycsiklandó reggelit kapna. Ehhez azonban Berki Krisztiánnak is volt egy-két szava. TV + Bulvár --

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.