Csak a hírnév miatt akar gyereket exbarátnőjétől Sofia Vergara volt vőlegénye?

Forrás: AFP/Jason Merritt -
Születés hírnév embrió média Nick Loeb figyelem sperma lefagyasztás Sofia Vergara gyerek petesejt
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Úgy tűnik, újabb fordulóponthoz érkezett a színésznő és üzletember exkedvese, Nick Loeb lefagyasztott embrióinak ügye: Sofia Vergara szerint csak azért akadékoskodik Loeb, mert a média figyelmére áhítozik.

Egyre jobban mérgesedik a vita Sofia Vergara és volt vőlegénye, Nick Loeb között. Az egykori sztárpár ügye néhány hete kezdődött el, amikor kiderült: a gyönyörű színésznő üzletember exkedvese még mindig gyereket szeretne tőle, ám nem a megszokott módon.

Forrás: AFP/Jason Merritt

Loeb ugyanis azokat az embriókat szeretné a világra hozni, akár béranyával is, akiket annak idején Vergarával együtt hoztak létre a színésznő petesejtjéből és az ő spermájából. Bizarr az ügy, annyi biztos, Joe Manganiello jegyesének azonban – érthető módon – esze ágában sincs sem kihordania őket, sem másmilyen módon hozzájárulnia ahhoz, hogy ezek a gyerekek megszülessenek. Hogy mennyire elege van már volt párja követelőzéséből, azt jól példázza legutóbbi interjúja is, amelyben Loebet egész egyszerűen egy médiaéhes senkinek nevezte. (Persze kulturáltabban megfogalmazva.)

A baba akinek két anyukája van - petesejt donáció http://www.life.hu/drlife/20141026-a-petesejt-donacioval-meddo-noknek-is-lehet-utodjuk.html Egy pár 11 év hosszú, reményekkel teli várakozása után petesejt donációval vált valóra a nagy álom, a közös baba. A házaspárt éveken át hiába vizsgálták, hosszú ideig nem találtak semmi eltérést náluk, mégsem jött össze az utód. Dr. Life -- Elkezdődött! Mindenki Katalin hercegné ruháját akarja http://www.life.hu/trend/20150507-katalin-hercegne-sarga-viragos-ruhajanak-eladasi-szama-megduplazodott-az-ebayen.html A Katalin-hatás elkezdődött: megduplázódott a sárga ruhák eladási száma az eBayen. Trend -- Erkölcsös-e belenyúlni egy embrió génjeibe? http://www.life.hu/drlife/20150419-erkolcsos-e-belenyulni-egy-embrio-genjeibe-erkolcsi-alapok-ingovanyosak.html A korai embriók génmanipulációjához a molekuláris eszköztár készen áll, de az erkölcsi alapok ingoványosak. Sok kutató úgy gondolja, hogy az erkölcsi választóvonal ott húzódik, ahol az ember által létrehozott génmódosítások örökölhetővé válnak. Mások viszont a várható előnyöket hangsúlyozzák. Dr. Life -- Angelina Jolie-hasonmás petesejtdonort keresnek http://www.life.hu/news/20141127-angelina-jolie-hasonmas-petesejt-donort-keres-partnerenek-az-beverly-hills-egg-donation.html Mit meg nem tesznek az emberek, ha rajonganak valakiért! Még extrémebb helyzetet teremt, ha az őrületnek a pénz sem lehet akadálya. News -- Paróka volt vagy sem? Végre kiderült az igazság Katie Holmes hajáról http://www.life.hu/trend/20150506-katie-holmes-parokat-viselt-a-met-galan.html A színésznő a hétfő esti Met-gála vörös szőnyegén lepte meg a nagyérdeműt egy merészen rövid, frufrus bob frizurával, amely után mindenki arra volt kíváncsi: vajon valóban levágatta haját, vagy csak egy paróka erejéig játszott el az új fazonnal? Trend -- Rippel Ferenc elajándékozza lefagyasztott embrióikat http://www.life.hu/csalad/20141113-rippel-ferenc-elajandekozza-lefagyasztott-embrioikat-lehet-hogy-kulfoldon-talalnak-gazdara.html Az artista arra az elhatározásra jutott, hogy nem engedi megsemmisíteni, inkább örökbe adja azt a 11 lefagyasztott embriót, amit volt feleségével. Viviennel letétbe helyeztek a spermabankban. Család Origo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.