Casanova Night Musical popsi szexi Kulcsár Edina Amerika tengerpart
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szexi szépségkirálynő a Miami tengerpartról jelentkezett be és nem is akármilyen fotót posztolt.

Kulcsár Edina a Miss World első udvarhölgye, a Casanova Night Musical című darabbal turnézik Amerikában, ahová keserves repülőúttal érkezett. Edina most először jelentkezett be a tengerpartról és nem is akármilyen fotóval. Bár Tolvai Reni megelőzte őt a szelfis bejelentkezésével, a szépségkirálynő formás hátsója überelte az énekesnő mellbedobását.

Forrás: Facebook/Kulcsár Edina
Hajdú Péter Sarka Katáról: "Mintha egy szobanövénnyel mennék vacsorázni"http://www.life.hu/bulvar/20150513-hajdu-peter-sarka-kata-kemeny-dietajarol-beszelt.htmlHajdú Péter a Kasza! Show-ban mesélt arról, milyen volt, mikor Sarka Kata nagyon keményen diétázott. TV + BulvárOrigoHajdu Steve fél, hogy elneveti magát a temetésenhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-hajdu-steve-fel-hogy-elneveti-magat-a-temetesen-az-always-look-on-the-bright-side-of-life-cimu.htmlA Brian Élete című film örökbecsű dala a legkeresettebb temetési dal – adta hírül korábban a The Telegraph egy brit kutatásra hivatkozva. A nóta nemsokár a Nem a Messiás című vigyoratóriumban magyarul is felhanzik Hajdu Steve előadásában, aki határozottan állítja, temetésen biztosan nem vállalná.TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huBoggie megérkezett Bécsbe az Eurovízió helyszínérehttp://www.life.hu/bulvar/20150513-boggie-enekesno-az-eurovizios-dalfesztival-magyar-induloja-megerkezett-becsbe-az-eurovizio.htmlEnergiabombaként bírta az egyik legnehezebb napot Bécsben Boggie, a DAL 2015 győztese, aki életében először járt a Wiener Stadthalle-ban, ahol jövő héten indul az Eurovíziós Dalfesztivál.TV + Bulvár--Fehérneműre vetkőztek az Éden-lányokhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-az-osszes-eden-hotel-jatekos-lany-fehernemuben.htmlSzerencsés fiú az új beköltöző, Éden Geri. Tiszteletére az összes lány megmutatta magát szexi fehérneműben, sőt, egy valaki mindössze csak egy bimbitapaszt viselt.TV + Bulvár--Miniruhában mutatott be extrém pózt Keresztes Ildikóhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-keresztes-ildiko-enekesno-szineszno-miniruhaban-mutatott-be-extrem-pozt-a-kasza-showban-kasza.htmlTornász múltjáról kérdezte az énekesnőt Kasza Tibor, amikor Keresztes Ildikó hirtelen a nyakába emelte a lábát és extrém pózt villantott. TV + Bulvár--Gyönyörű nagylány lett Kiszel Tünde Donatellájábólhttp://www.life.hu/bulvar/20150513-kiszel-tunde-musorvezeto-lanya-donatella-hatalmasat-not-es-lassan-csinos-nove-erik.htmlA műsorvezető méltán lehet büszke lányára, aki amellett, hogy jó tanuló, egyre nőiesebb is. Kiszel Tünde lassan alig tudja majd a hódolókat elhajtani mellőle.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.