Tragikusan fiatalon öngyilkos lett: felakasztotta magát a kisgyermekes sportoló

Forrás: Youtube -
öngyilkos sportoló öngyilkosság Adrian Robinson Jr öngyilkossági szándék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megdöbbentő: 25 esztendős korában felakasztotta magát Adrian Robinson Jr, NFL-játékos.

Adrian Robinson profi amerikaifutball-játékos volt. Rengeteg csapatban játszott, így a Pittsburgh Steelersben, a San Diego Chargersben és a Washington Redskinsben is, utoljára a kanadai Hamilton Tiger-Cat együttesében. 2013-ban tagja volt a Denver Broncosnak, amely a Super Bowl döntőjében is pályára lépett. Igaz, a finálé előtt klubja elcserélte a játékosát, így az elbukott találkozón már nem szerepelhetett.

Forrás: Youtube

A családja értetlenül áll a család a tragédia előtt, noha úgy tudni, rosszul viselte a mellőzöttséget, valamint a szerencsejátékok miatt súlyos adósságokkal küzdött. Ennek ellenére nem tűnt ennyire tragikusnak a helyzet, hiszen tavaly született egy kislánya. Annyira szerette a kis Avery Mariet, egy hete még arról írt Twitter-oldalán: a nyár és kislányom mosolya arra ösztönöz, hogy higgyek Istenben". Éppen ezért az egész családot váratlanul érte az öngyilkosság, és megrendülten állnak a történtek előtt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.