meztelen Cserpes Laura
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A FEM3 Café weboldalát böngészve érdekes videóra akadtunk. Cserpes Laura, Berki Krisztián barátnője volt a műsor vendége néhány napja. 

Cserpes Laura családjáról és négy testvéréről mesélt, mindannyiuknak nagyon különleges neve van: Abigél, Zoé, Tirza és Ruben.

A bájos énekesnő gyerekkori fotókat is magával vitt a FEM3 Café adásába, közük egy meztelen, fürdős képet is. Valószínűleg sok férfi álma teljesülne, ha a szépséges Laura újra elkészítené a fotót, felnőtt kiadásban.

A videóban megláthatod a kislány Laurát!

Sejtelmes fotót posztolt Gáspár Evelinhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-gaspar-evelin-sejtelmes-fotot-posztolt.htmlGáspár Evelin ismét nagyon szexi. Instagramjára sejtelmes fotót posztolt. TV + Bulvár--Bálint Antónia már nem a testére büszkehttp://www.life.hu/bulvar/20150520-balint-antonia-egykori-szepsegkiralyno-mar-nem-a-testere-buszke.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere elkísérte Bálint Antóniát egy alakformáló kezelésre.TV + BulvárElhagyta szakmai stábja Kállay-Saunders Andrásthttp://www.life.hu/bulvar/20150520-kallay-saunders-andras-enekest-elhagyta-menedzsere-es-sajtofonoke.htmlMíg az Eurovíziós Dalfesztivál sztárja tagadja a legutóbbi híreszteléseket, miszerint újabb verekedésbe keveredett, addig menedzsere és sajtófőnöke már nem dolgozik többé az énekesnek.TV + BulvárFotó: Bielik István - OrigoDamu hálás Palácsiknakhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-damu-roland-szinesz-akinek-hamarosan-megjelenik-a-konyve-harom-ev-borton-utan-halas-palacsik.htmlÚgy tűnik, kezdenek jóra fordulni a börtönből nemrég szabadult Damu Rolandnak és feleségének, Edina Monának az élete. Az asszony egykori adminisztrátorból lassan profi író lesz, a színésznek pedig egyre több a munkája.TV + BulvárOrigoÉden Peti nem folytatja a játékot Marianna nélkülhttp://www.life.hu/bulvar/20150519-eden-peti-es-eden-marianna-az-eden-hotel-3-jatekosai-nem-folytatnak-egymas-nelkul.htmlElkezdődött az Éden Hotel kemény végjátéka. Most már nincs barátkozás, nincsenek érzelmi szálak, csak taktika. Peti és Marianna ezt máshogy gondolják? TV + BulvárOrigoHoppá! Világsztárral bulizott Dukai Reginahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-dukai-regina-modell-svajcban-mike-tyson-amerikai-okolvivoval-bulizott.htmlSvájcban vakációzik Dukai Regina, aki a jól megérdemelt pihenés mellett még egy életre szóló élménnyel is gazdagodott.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.