Komoly bajba került Tímea és Andy Vajna

vihar Andy Vajna Cannes-i filmfesztivál Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Viharba keveredett Vajnáék magánrepülőgépe miközben Cannes felé tartottak. 

A pár csak a pilóta tapasztalatának köszönhette, hogy nem lett nagyobb baj. Timiéket egyébként nem viselte meg az utazás, a fiatalasszony azóta is sok-sok képet posztol a blogjára és az Insagram-oldalán is láthatjuk, miként tölti napjait Cannesban.

"Aki szép, az reggel is szép" - Megmutatjuk, hogy néz ki ébredés után, sminktelen arccal Ördög Nórahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-igy-nez-ki-ebredes-utan-sminktelen-arccal-ordog-nora.htmlNóra azt állítja, amióta megszülettek a gyerekei, előfordul, hogy smink nélkül szalad le az utcára. Régen ez zavarta volna, ma már sokkal fontosabb dolgok is vannak az értékrendjében, mint hogy mindig makulátlan legyen a külseje. TV + Bulvár--Ördög Nóra: "Claudia mellett csak második lehetek"http://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-ugy-gondolta-liptai-claudia-mellett-csak-masodik-lehet.htmlAz Összezárva Friderikusszal című műsorban Ördög Nóri arról is beszélt, hogy amikor átigazolt a TV2-höz, egyáltalán nem volt arról szó, hogy Claudia helyére jönne, mint ahogyan azt sokan hiszik. Azt is hozzátette, jóban van kolléganőjével és nincsenek köztük feszültségek. "Claudia mellett csak második lehetek" - jelentette ki. TV + Bulvár--Közös edzőterembe jár Rékasi exe, Détár Enikő és új szerelme Pikali Gerdahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-kozos-edzoterembe-jar-rekasi-exe-detar-eniko-es-uj-szerelme-pikali-gerda.htmlDétár Enikőt nem zavarja, hogy Károly és Gerda is a régi helyüket látogatja. TV + BulvárFotó: Mudra László - OrigoÍgy múlatja az idejét Cannes-ban Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150517-igy-mulatja-az-idejet-cannes-ban-vajna-timea.htmlFérjével, Andy Vajnával Timi is Cannes-ba utazott, a filmfesztiválra. A művészeti programok mellett Tímea a sportolásra és kirándulásra is szán időt, ezt bizonyítja a Facebookjára posztolt kép is. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huTök pucérra vetkőzött adásban a tévéshttp://www.life.hu/bulvar/20150517-tokpucerra-vetkozott-adasban-a-teves-a-musor-venezuelai-es-lemeztelenitett-hirek-a-cime.htmlA venezuelai Lemeztelenített hírek címre hallgató műsor tuti biztos, hogy a férfiak kedvence. A lényege, hogy a hírolvasás közben a bemondónő ledobja ruháit, eképpen: TV + Bulvár--Elárulták: Így ismerkedett meg Hódi Pamela és Berki Krisztiánhttp://www.life.hu/bulvar/20150517-igy-ismerkedett-meg-hodi-pamela-es-berki-krisztian.htmlÉden Gerit faggatta az Éden Éjjelben Berki Krisztián és Hódi Pamela. Arról beszélgettek, hogy a fiúnak rögtön megtetszett Laura. Ennek kapcsán szóba került az is, miként ismerkedett meg Pami és Krisztián. Ha kíváncsi vagy, az alábbi videó második percétől meghallgathatod.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.