depresszió halál öngyilkos öngyilkosság eutanázia Paudits Béla
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paudits Béla évek óta él depresszióban, nem foglalkozik semmivel, csupán otthon fekszik, és várja a halált.

Bár nagyon sikeres volt a szakmájában, jobbnál jobb szerepekben brillírozott, időskorára belefáradt az életbe. Hiába a szép nagylánya, Paudits Béla mindennap a halált várja – írja a Story.

Forrás: MTI/Kollányi Péter

„Tényleg nem akarok már élni, de nem olyan könnyű meghalni. A halálbüntetésről manapság sokat beszélnek, hogy visszahoznák, de miért nem inkább az eutanáziát akarják bevezetni? Az első lennék, aki kérné" – fejtegette a színész, akinek van egy 19 éves nagylánya, akit elmondása szerint imád.

Van, ahol engedélyezik

Aligha van nagyobb fájdalom annál, amikor valaki a gyermekét veszíti el. Ahogy a Life.hu is hírt adott róla, az agydaganattal küzdő, 29 éves Brittany Maynard november elsején, édesanyja és családja körében bevette az Oregon államban engedélyezett, halálhoz segítő készítményt.
Tóth Gabit UFÓ-k rabolták elhttp://www.life.hu/bulvar/20150519-toth-gabit-enekesnot-az-x-faktor-mentorat-ufok-raboltak-el-az-rtl-klub-reggeli-adasabol-az-is.htmlMindenki megnyugodhat, Gabi nem lép Pataky Attila nyomdokaiba, de kétség kívül szeret földönkívüliekkel bandázni.TV + Bulvár--„Rapappap" – Nálunk ő a kedvenc az Eurovíziónhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-boggie-utan-nalunk-a-belga-lo-c-nottet-vitte-a-palmat-az-eurovizios-dalverseny-2015-elso-elodontojen.htmlBoggie után nálunk a belga Loic Nottet vitte a pálmát az Eurovíziós Dalverseny első elődöntőjén. A srác, dalával a jövő Robbie Williamsét idézte meg. A szerb előadóra pedig nem lehetett nem odafigyelni, hiszen hatalmas testével betöltötte a színpadot.TV + Bulvár--Baukó Éva feltálalta a melleit http://www.life.hu/bulvar/20150520-bauko-eva-az-rtl-klub-valovilag-egykori-szereploje-feltalalta-a-melleit-es-szexi-dekoltazst.htmlJó vacsorához szexi dekoltázs dukál – Baukó Éva tudja, mitől döglik a légy.TV + Bulvár--Kasza Tibi elbúcsúzott rajongóitólhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-kasza-tibor-elbucsuzott-a-tv2-kasza-show-rajongoitol-es-nyari-szunetre-ment.htmlElbúcsúzott a Kasza Show rajongóitól a TV2 műsorvezetője és showmanje, Kasza Tibor. TV + Bulvár--Vajna Timit sokan kihasználjákhttp://www.life.hu/bulvar/20150521-vajna-timi-andy-vajna-felesege-hollywoodi-showt-akar-csinalni-a-miss-universen.htmlVajna Timi, aki gőzerővel dolgozik a Miss Universe szervezésén, igazi hollywoodi showt akar csinálni. Azt is elárulta, hogy sokan ki akarják használni, hogy ő Andy Vajna felesége.TV + Bulvár--Elképesztő módszerrel szépül Balázs Klárihttp://www.life.hu/bulvar/20150514-balazs-klari-hihetetlen-modon-szepul-egyidoben-a-lakasaval-egy-gozgep-segitsegevel.htmlKlárika nem titkolta, hogy pár hete életében először plasztikai sebészhez fordult és felvarratta szemhéját. Az énekesnő továbbra sem híve az orvosi szépészeti beavatkozásoknak, így tényleg mindent kipróbál, hogy arcbőre fiatalos maradjon. A legjobb kezelésre akaratlanul, saját lakásában talált rá.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.