Megtudtuk, hol találkozott Sarka Kata Berlusconival

Forrás: Facebook/Sarka Kata -
Sarka Kata Hajdú Péter Berlusconi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hajdúék meglepő fotót posztoltak ki délután a közöségi oldalukra, amelyen Sarka Kata Silvio Berlusconi, az egykori olasz kormányfő oldalán mosolyog. De vajon hogyan találkoztak?

"Találkoztunk vele a reptéren, nagyon kedves volt, Petivel beszélgetett. Peti odament hozzá, pedig tíz testőr is volt körülötte. Szerencsére nem szóltak Petire, valószínűleg látták, hogy normális ember... Előtte azért letettünk minden táskát, nehogy gyanúsak legyünk" - mesélte mosolyogva Kata.

Forrás: Facebook/Sarka Kata

"Odament hozzá, kezet fogott vele és megkérdezte, hogy készíthet-e egy fotót róla és rólam. Utána még kezet fogtak és elköszöntünk. Jó befejezése volt ennek a római kiruccanásnak, amit Peti kapott tőlem a születésnapjára" - árulta el Kata.

Kínos percek a Frizbiben! - Cicciolina pucér melleivel inzultált egy vendégethttp://www.life.hu/bulvar/20150521-a-tv2-frizbi-hajdu-peterrel-cimu-musoraban-cicciolina-produkcioja-kiverte-a-biztositekot.htmlBár a TV2 Frizbi Hajdú Péterrel című műsora mindig tartogat meglepetéseket, a legutóbbi rész felvételén történtek a műsorvezetőt és a szerkesztőket is meglepték. Cicciolina, az adás vendége úgy gondolta, jó ötlet, ha megmutatja zenés-vetkőzős produkcióját. A történtekről az egyik, a felvételen részt vevő vendég számolt be, de a műsor főszerkesztője, Végvári Tibor és maga Ilona is hozzászólt a történtekhez. TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huVérlázító, amit Beyoncé művelt - Kiverte a biztosítékot a rajongóknál az énekesnőhttp://www.life.hu/bulvar/20150520-beyonce-legutobbi-klipjeben-nicki-minajjal-a-feeling-myselfben-huszezer-dollaros-pezsgot-ontott-a.htmlLegutóbbi, Nicki Minajjal közös klipjében a Feeling Myselfben húszezer dolláros pezsgőt öntött a medencébe a díva. Ezt azonban már a rajongók sem hagyták szó nélkül. TV + Bulvár--Ördög Nóra tiszta vizet öntött a pohárba - Ez volt az RTL-től való távozásának igazi okahttp://www.life.hu/bulvar/20150518-ordog-nora-rtl-tol-valo-tavozasanak-igazi-oka.htmlÖrdög Nóra volt a vendége vasárnap este az Összezárva Friderikusszal című műsornak. Természetesen szóba került az is, hogy miért hagyta ott az RTL Klubot. TV + Bulvár--Így múlatja az idejét Cannes-ban Vajna Tímeahttp://www.life.hu/bulvar/20150517-igy-mulatja-az-idejet-cannes-ban-vajna-timea.htmlFérjével, Andy Vajnával Timi is Cannes-ba utazott, a filmfesztiválra. A művészeti programok mellett Tímea a sportolásra és kirándulásra is szán időt, ezt bizonyítja a Facebookjára posztolt kép is. TV + BulvárFotó: Hámori Zsófia/Life.huMegszólalt Kállay-Saunders: "Nem volt semmiféle verekedés"http://www.life.hu/bulvar/20150517-megszolalt-kallay-saunders-andras-allitja-hogy-nem-vertek-meg.htmlNem igaz, hogy őt leütötte egy bokszoló – állítja a volt megasztáros. Szerinte olyan részeg volt a kötekedő, hogy az egyetlen ütése sem talált rendesen.TV + BulvárFotó: Bielik István - OrigoSokkoló fotót tett közzé Varga Viktorhttp://www.life.hu/bulvar/20150517-sokkolo-fotot-tett-kozze-varga-viktor-csontsovany.htmlSzerencsére ritkán látjuk pucér felsőtesttel Varga Viktort. Az énekes azonban most levetkőzött, mi pedig nem találunk szavakat a látványra. Reméljük, a fiúnak nincs semmi baja, egyszerűen csak ilyen a testalkata, ahogy exének Cinthya Dictatornak is. TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.