Nevetés, sírás, őszinteség, mindennapi küzdelmek: Júniusban jön a Szelfi

Bérczesi Róbert Szelfi (tévéműsor) Völgyesi Gabi Puzsér Róbert RTL műsor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Június 8-án startol az RTLII-n az eddigi legőszintébb, legvalósabb sorozat. A Szelfi című műsor műfaja Magyarországon idáig ismeretlen volt. Itt nincs helye előre megírt jeleneteknek, hamis történeteknek, színlelt boldogságnak, kizárólag a teljesen csupasz, néha kiábrándító igazságot tálalják a szereplők a nézőknek, szórakoztató formában.

Hat szereplő mindennapjait követhetjük végig esténként azt RTLII csatornán. A videonapló-sorozat dokumentarista stílusban készült, tulajdonképpen egy videoblog és egy reality hibridje. Ada, Puzsér Róbert, Bérczesi Robi, Karsai Kata, Völgyesi Gabi és Horváth Gréta teljes őszinteséggel avatja be a nézőket a saját valóságába, előre megírt fogatókönyv és stáb nélkül, mindössze egy kézikamera segítségével.

Forrás: RTL

Ez a műsor több, mint hat szereplő története; generációs korrajzot ad napjainkról. A közösségi oldalakon megosztott hamis pózokkal és a színlelt boldogsággal ellentétben ez a műsor gyomorba vágó őszinteséggel mutatja meg a kendőzetlen valóságot, a magány és a párkapcsolat dilemmáit az élet különböző szakaszaiban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.