csajozás Scmuck Andor szerelem politikus
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Május elején, három év után szakított párjával, a nála 20 évvel fiatalabb, gyönyörű Szerémi Lindával Schmuck Andor. A politikus nem vesztegeti az idejét, máris gyönyörű nők körében találtuk.

Schmuck Andor korábbi partnerei, felesége, Krisztina és legutóbbi párja, Linda mindketten rendkívüli szépségek voltak. Ezért nem lepett meg minket, hogy a pár hete szakított politikus máris gyönyörű nők körében töltötte az estét.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

"A párkapcsolatban a legfontosabb, hogy az ember párjának a szándékai legyenek komolyak,

csak úgy nem dobom oda a testemet.

A szépségverseny pedig olyan, mintha a Louvre-ba mennél: minden gyönyörű dolgot látsz, de büntetlenül semmit sem lehet hazavinni" - mondta Andor, aki nem jönne zavarba, ha azonnal az asztalához hoznák bemutatni a szépségverseny nyertesét.

"Bemutatkozom, és átadom a névjegykártyámat neki. De ez a hely amúgy teljesen alkalmatlan arra, hogy az ember ismerkedjen. De azt gondolom, hogy váltott lovakkal nem lehet dolgozni. Most vége lett egy kapcsolatnak, köszönöm a szép három évet. Ha a sors úgy akarja, akkor úgyis jön magától a következő szerelem."

Hogy hogyan végződött az este? Nézd meg a lányokról készült képeket, és dönts el!

/1505/Nyusz201552312136
Sarka Kata: „Akár a legbensőbb gondolataimat is megosztom, ha olyan lelkiállapotban kezdek el írni”http://www.life.hu/sztarszerzok/sarka-kata/20150523-interju-sarka-kataval-a-life-sztarszerzosegevel-kapcsolatban-es-jovobeli-tervekrol.htmlSarka Kata hamarosan a Life.hu sztárszerzője lesz. Új feladatával kapcsolatban, a jövőbeli terveiről beszélgettünk a kétgyermekes anyukával, aki kilenc éve Hajdú Péter párja. Vajon marad ideje a családjára?Sarka KataFotó: Zsigmond László/Life.huCsonka András: Anyu, ugye hallasz? A pizsamasztorihttp://www.life.hu/sztarszerzok/csonka-andras/20150522-csonka-andras-pizsamaban-jatszott-egy-szindarabban-amirol-hetfoi-blogjaban-meselt.htmlEz Csonka András blogja hétfőnként a Life.hu-n.Csonka AndrásOrigo"Alkoholista voltam" - Intim vallomás Al Pacinótólhttp://www.life.hu/kult/20150523-al-pacino-vegigitta-a-hetvenes-es-a-nyolcvanas-eveket-is-alkoholista-volt.htmlA 75 éves Al Pacino a minap őszintén vallott egy interjúban az életéről, többek között azt is elárulta, hogy alkoholista volt.KultVitázik az álompár? Bochkor Gábor és Várkonyi Andi van, hogy külön szobában alszik!http://www.life.hu/bulvar/20150523-bochkor-gabor-es-parja-varkonyi-andrea-gyakran-veszekednek-smsen-keresztul.htmlBochkor Gábor egy interjúban bevallotta: előfordul, hogy párjával, Várkonyi Andival akár napokig is vitatkoznak, mire megoldják a konfliktusokat.TV + Bulvár--Hihetetlen! Kozsó feltámadthttp://www.life.hu/bulvar/20150523-agymutete-utan-szegeden-ter-vissza-a-szinpadra-kozso.htmlNem rég még logopédus tanította újra beszélni, két hét múlva azonban már újra koncertezik az agyműtéten átesett énekes.TV + BulvárOrigoDebreczeni Zita imádja a Wellhello-thttp://www.life.hu/bulvar/20150523-debreczeni-zita-imadja-a-wellhello-t.htmlZita már nagyon készül az idei fesztiválszezonra, és be is avatta rajongóit, hogy melyik koncertet várja legjobban.TV + Bulvár--Dekoltázsörömök! A Barátok közt színésznői nagyot villantottakhttp://www.life.hu/bulvar/20150522-nyari-dia-es-kiss-ramona-az-rtl-klub-baratok-kozt-szinesznoi-megmutattak-dekoltazsukat.htmlA kommentelőknél kiverte a biztosítékot a csábos fotó, amelyen Nyári Dia és Kiss Ramóna szexi topban pózoltak egy bodzafa tövében.TV + Bulvár--Új műsort kapott Szebeni István, aki a fürdetésre mindig hazaérhttp://www.life.hu/bulvar/20150522-uj-musort-kapott-szebeni-istvan-az-origo-hirszoba-cimu-magazinmusorat.htmlSzebeni István élete egyre izgalmasabb. Egy hónapos kisfia, Patrik mellett új feladatot kapott, pedig már az első önmagában is nagy kihívás.TV + BulvárOrigoKállay-Saunders András:"Nem vagyok balhés típus"http://www.life.hu/bulvar/20150522-kallay-saunders-andras-enekes-leszogezte-nem-balhes-tipus-es-nem-keresi-a-bajt.htmlKállay-Saunders Andrásról az utóbbi időben rengeteget cikkeztek a lapok, ami nagyon bántja az énekest.TV + BulvárOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.