Szuperpasit villantott Vajna Tímea – Ettől a sráctól te is elalélsz!

Mariano Di Vaio Palácsik Tímea Vajna Tímea
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mi is, mint Vajna Tímea követői, csak kapkodjuk a levegőt, ez a pasi hihetetlenül jóvágású.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Andy Vajna ifjú feleségével Cannes-ban múlatja az időt. Bemutatókra járnak, partikon jelennek meg, sztárok között forognak. A Miss Universe Hungary főszervezője ki is használja a lehetőséget, hiszen Timi, akár egy rajongó lány, minden alkalmat megragad, hogy közös képet készítsen egy-egy hírességgel követői legnagyobb örömére. Egy korábbi interjújában azt sem titkolta, gyakran ilyenkor Andy biztatja arra, hogy örökítse meg a nagy találkozás pillanatát.

Forrás: Instagram/Vajna Tímea

Legutóbb olyan képet posztolt az Instagram-oldalára az asszonyka, amitől a lélegzetünk is elállt. A világhírű, észvesztően jóképű modellel, Mariano Di Vaióval készített közös szelfit Timi. Noha a kép sötétben készült, ám a fiatalember arckontúrjai annyira határozottan szép vonalúak, hogy Timi követői is felismerték rajta a félistent. Volt, aki azt üzente Timinek: "Erről beszélnünk kell", más pedig csak annyit tudott kibökni: "Aww, úristen".

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.