Ötszázmillióból forgatná filmjét Gesztesi Károly

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
filmforgatás film Stohl András Gesztesi Károly
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Saját tőkéjét is felhasználja majd a színész-rendező ahhoz, hogy elkészíthesse filmjét, melyben Stohl András is szerepet kap – állítólag elég magas gázsiért. 

Augusztusban már el is kezdődhetnek Gesztesi Károly akcióvígjátékának forgatásai, melyre ötszázmilliót szán a színész-rendező, és saját tőkéjét is felhasználja majd az alkotás megvalósításához – írja a Bors. Gesztesi a lap kérdésére azt is elárulta, ő állapítja meg a színészek gázsiját, Stohl Bucit pedig már meg is kérdezte, mennyire gondolt.

Fotó: Zsigmond László/Life.hu

„Nálam nincs lefelé alkudozás, csak felfelé. Embereken soha nem spóroltam" – mondta, majd hozzátette, hogy a jeleneteket Sümegen és a Balaton-felvidéken forgatják, a színészeknek pedig már elintézték a hotelszobákat, ahová elhozhatják a családjukat is.

A Bors értesülései szerint egyébként Stohl András 400 ezres napi gázsit kaphat a film forgatása alatt. A lap erről a színészt is megkérdezte, ő azonban meglepetten csupán annyit mondott: "Négyszázezres gázsi? Hű, az jó! Én még nem hallottam erről".

Gesztesi Károly: „Ki kellett mondani, hogy igenis, ő az én fiam"

Színházi előadás után vártam meg este, és azon morfondíroztam, hogy két óra színpadi koncentráció és garantált nevettetés után vajon képes lesz-e visszazökkenni és együtt gondolkodni mindazon, ami mostanság vele, benne és körülötte történt... Szily Nóra interjúját Gesztesi Károllyal ITT olvashatod.

Gesztesi Károly: „Havas részegen akart rámászni Claudiára"http://www.life.hu/bulvar/20150514-gesztesi-karoly-szinesz-szerint-havas-henrik-reszegen-zaklatta-claudiat-amikor-egyutt-vezettek-a.htmlMegdöbbentő dolgokkal vádolja Havas Henriket a színész, aki azon dühödött fel legutóbb, hogy a Tanár úr kritizálta szereplését az Összezárva Friderikusszal című műsorban.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huGesztesi Károly tízszer ment "fröccsösen" forgatnihttp://www.life.hu/bulvar/20150427-gesztesi-karoly-szinesz-allitja-tizszer-ment-froccsosen-forgatni-a-tv2-joban-rosszban-sorozataba.htmlA 3000 forgatási napból tízszer fordult elő, hogy "fröccsösen" ment dolgozni, de alkoholos befolyásoltsága egyszer sem veszélyeztette a forgatásokat – állítja Gesztesi Károly.TV + Bulvár--Nyíltan flörtölt egymással Gesztesi Károly és Demcsák Zsuzsahttp://www.life.hu/intim/20150424-gesztesi-karoly-szinesz-es-demcsak-zsuzsa-a-tv2-musorvezetoje-a-mokka-elo-adasaban-flortoltek.htmlA Mokka adásában Demcsák Zsuzsa cicázott Gesztesi Károllyal, aki azonnal meginvitálta egy vacsorára a szingli műsorvezetőt.Intim--Gesztesi szerint Claudia csalt először - Vajon mi az igazság?http://www.life.hu/intim/20150423-gesztesi-karoly-csalta-meg-eloszor-liptai-claudiat.htmlMegdöbbentő vallomással állt elő Gesztesi Károly: azért csalta meg Claudiát a volt feleségével, mert annak idején hírét vette, hogy a színésznő-műsorvezető Afrikában, egy műsor forgatása során más férfiakkal szűrte össze a levet. IntimGesztesi Károly saját filmet forgatnahttp://www.life.hu/bulvar/20150421-gesztesi-karoly-szinesz-sajat-filmet-forgatna-olyat-ami-otvos-csopi-tortenetehez-hasonlit.htmlA színész, hiába csábítgatja több tévécsatorna, úgy döntött, saját produkcióba kezd, amelyben Bujtor Istvánra emlékezik majd. TV + Bulvár--Elképesztő, mit művelt Liptai Claudia!http://www.life.hu/bulvar/20150520-liptai-claudia-musorvezeto-szineszno-gyonyoru-rajzot-keszitett-kretaval.htmlAzt nem tudni, hogy komolyabb tervei is vannak-e a rajzolással Liptai Claudiának, az viszont biztos: a műsorvezető remekül bánik a krétával!TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.