Az Irigy Hónaljmirigyes Varga Győző felesége kiakadt: "Damu hazugságokat állít"

Forrás: MTI/Lakatos Péter -
Damu Roland
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Damu Roland önéletrajzi könyvében tálal ki szörnyű gyerekkoráról, korábbi botrányairól és Vajna Timivel való kapcsolatáról is. Varga Győző, az Irigy Hónaljmirigy tagjának felesége kiakadt. Szerinte hazugságokat állít Damu. 

Damu a könyvben mesél a Hal a tortán-botrányról, felháborító történeteket oszt meg gyerekkorából, és iszákos anyjáról is ír.

A Hal a tortán története kiverte a biztosítékot Varga Győző feleségénél. Facebookján egyenesen lehazugozta Damut:

"Damu Roland hazugságokat állít! Semmi színjáték nem volt, Ő ilyen. Az egész stáb döbbenten nézte végig a kirohanását. Nem igaz, hogy heccelték, szegény szerkesztők még csitítani próbálták. Örüljön, hogy "csak" ennyi került adásba és a többi vállalhatatlan kijelentése nem. Kezet csókolhatna a vágónak, no meg a rendezőnek és inkább maradjon csendben. Soha nem szoktam hozzászólni semmihez, de ezt a "meg volt rendezve balhé" témát nagyon unom, mert egyszerűen NEM IGAZ! Aki mást állít, az hazudik! Tudom, mert ott voltam! Bár ne lettem volna......" -írja Böbe, Győző felesége.

Az ominózus jelenetet egyébként megnézheted:

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.