Cinthya Dictator kibukott a bulvármédiára

Forrás:facebook/Cinthya Dictator -
fotós TV2 média Cinthya Dictator smink nélkül Éden Éjjel bulvár
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Éjjel műsorvezetője nem érti, smink nélküli fotójára miért csapott le úgy a bulvár, mint egy leopárd a zsákmányára.

Hét elején Rippel Feri olvasott be a médiának, most pedig Cinthya húzta fel a kesztyűt, és hosszú levélben ecsetelte véleményét.

Forrás:facebook/Cinthya Dictator

Megosztottam egy képet, aminek nem tulajdonítottam jelentőséget, nem szerettem volna vele semmit kifejezni, nem volt mondanivalóm, mégis nagyobb teret kapott mint képzeltem. A fotómon használt filter megerősítette a bőröm texturáját, amitől látványosabb lett. Ennek hatására ilyen és ehhez hasonló szalagcímeket olvastam: "No smink? Nem kellett volna! Iszonyú a bőre a magyar sztárnak!" Ledöbbentem, mert szerencsére a bőrömmel soha nem volt gondom. A másik probléma, amin a kommentelők előszeretettel akadnak fent, a "magyar sztár" kifejezés. Nem tartom magamat sztárnak, sőt... Azonban amikor azt olvasom, hogy nincsen mögöttem produktum és gondolat, akkor kiakadok. 1 hónapon belül szerzem meg a diplomámat a MOME - Moholy-Nagy Művészeti Egyetem fotográfia szakán, amire nagyon büszke vagyok!" – írta Cinthy.

Cseke Katinka szívinfarktust kapotthttp://www.life.hu/bulvar/20150527-cseke-katinka-a-tv2-joban-rosszban-szinesznoje-szerepe-szerint-szivinfarktust-kapott.htmlA színésznő elárulta, szerencsére enyhébb lefolyású szívrohamról van szó és hamarosan összeszedi magát.TV + BulvárFotó: Rostás Bianka/Life.huKulcsár Edina vad mutatványa: Egy szikla szélén pózolthttp://www.life.hu/bulvar/20150527-kulcsar-edina-a-miss-world-hungary-gyoztese-szepsekiralyno-a-grand-canyonban-egy-szikla-szelen.htmlÉletveszélyes mutatványra vállalkozott a szépségkirálynő egy fotó kedvéért – persze egy ilyen csodás képért ezt bárki bevállalta volna.TV + Bulvár--Róza kitálalt: Ilyen Kárász Robi valódi énjehttp://www.life.hu/bulvar/20150526-roza-karasz-robert-parja-lerantotta-a-leplet-karasz-robirol-a-tv2-musorvezetojerol.htmlRóza, Kárász Robi párja és Fésűs Nelly a Fem3 Café adásában mesélték el, úgy érzik, már-már szinte tökéletes a párjuk.TV + Bulvár--Vámos Erika: Hamarosan édesanya lehetekhttp://www.life.hu/bulvar/20150527-vamos-erika-tv2-tobb-mint-testor-musorvezetoje-hamarosan-edesanya-lehet-nyilt-orokbefogadassal.htmlHosszú évek óta vár arra Vámos Erika, hogy végre édesanya lehessen. Álma talán hamarosan realizálódik, ugyanis újabb út nyílt meg előtte.TV + BulvárOrigoElfáradt a szervezkedésben Vajna Timihttp://www.life.hu/bulvar/20150528-vajna-timi-uj-fotot-posztolt-facebookra.htmlVajna Timi teljes erőbedobással szervezi a szépségkirálynő-választást. Most úgy tűnik, mintha pihenésre lenne szüksége.TV + Bulvár--Kitalálod, ki ez a tini a képen?http://www.life.hu/bulvar/20150527-andy-vajna-producer-schobert-norbi-fitnessgurua-hasonlitott-fiatalabb-koraban.htmlVajna Timi férjéről, Andy Vajnáról posztolt tinikori fotót, amelyen véleményünk szerint egy cseppet Schobert Norbira hajaz.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.