Hoppá! Éden Laura biztos, hogy kizárja párját a nyereményből

Forrás: Facebook -
Éden Laura finálé Éden Hotel 3 Éden Hotel
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Hotel fináléjában hűségpróbát kell kiállniuk a játékosoknak. Laura eldöntötte, nem lesz hűséges. 

Akárhogy is alakul, Laura eldöntötte, ha neki és párjának kell a végjátékban a főnyereményért küzdeni, ő egyedül viszi el a pénzt, semmiképp sem marad hűséges a párjához.

Mi a hűségpróba?

Nullával kezdve, egyenlő összegű tételekkel emeli majd a licitet a műsorvezető. A páros két tagja pedig szemben áll egymással, egy-egy aranyszínű gömböt tartva. Aki leejti a földre, elviszi az addigi összeget, viszont a másik semmit nem kap.
Azaz, ha a páros a legvégéig kitart, és nem dobja el senki a gömböt, egyenlően elfelezhetik a 20 milliót. Azonban bármelyikük megteheti, hogy akár az utolsó pillanatban eldobja a gömböt, így az addig kimondott összeg egyedül az övé lesz, a másik egy fillért sem kap.

Laura tehát nem megy el a végsőkig, egyedül fogja bekasszírozni a lóvét, mondván, hogy ezt úgysem néznék ki belőle.

Ez azért semmiképp sem túl etikus húzás.

Nancy-ügy: Hamutartóval verték szét a lány fejét?http://www.life.hu/news/20150528-nancy-gyilkossag-hamutartoval-verhette-szet-a-lany-fejet-a-kinai-gyilkos-yao-gaopeng.htmlÁllítólag egy hamutartóval verte szét Nancy fejét gyilkosa, akit a helyszínen hagyott DNS-mintája alapján azonosított a rendőrség és nemzetközi elfogatóparancsot adott ki ellene.NewsKözeleg a jó időhttp://www.life.hu/news/20150528-milyen-ido-lesz-csutortokon-es-penteken-az-idojaras-elorejelzes-szerint.htmlCsütörtökön még helyenként számíthatunk esőre, záporra, péntektől azonban már itt a jó idő.News--Meghalt az MTV híradósahttp://www.life.hu/news/20150527-elek-janos-az-mtv-hiradosa-meghalt.html68 évesen meghalt Elek János újságíró, televíziós szerkesztő-műsorvezető, volt tévéhíradós. Hosszú betegség után kedden hunyt el.News--Cukiság a köbön – gyermekek az állatkertbenhttp://www.life.hu/news/20150527-cukisag-a-kobon-igy-viselkednek-a-gyermekek-az-allatkertben.htmlA kicsik imádják, amikor az állatkertben kalandozhatnak, egy vicces videó pedig azt is megörökítette, hogyan teszik ezt.News--Riasztás! Viharos szélre figyelmeztet a meteorológiai szolgálathttp://www.life.hu/news/20150527-viharriasztast-adott-ki-a-meteorologiai-szolgalat-az-orszag-tobb-reszere-is.htmlA legerősebb széllökések az ország egyes részeiben akár a 70 kilométer/órát is elérhetik.NewsThinkstockSzeretnél havi 1 milliót keresni? Sétáltass kutyát Londonban!http://www.life.hu/news/20150527-londonban-havi-1-millio-forintot-lehet-keresni-kutyasetaltatassal.htmlA legújabb brit kutatások rátaláltak az álommunkára: a profi kutyasétáltatók ugyanis havi 1 millió forintot simán megkeresnek. Ez pedig jóval több, mint a brit átlagfizetés.NewsThinkstock

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.