Antal Timi esküvő X-Faktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Németh Máté, a Life.hu nagyszájú riportere az X-Faktor egykori versenyzőjét, Antal Timit kapta mikrofonvégre, aki intim titkokat árult el. 

Nyíltan mesélt terveiről az X-Faktor egykori versenyzője, aki nemcsak eljegyzési gyűrűjét mutatta meg, hanem még azt is elárulta, milyen ruhában mondja ki a boldogító igent. Itt a videó:

Fluor Tomi: "Mocskosmód szomorú vagyok, és morcos"http://www.life.hu/bulvar/20150529-fluor-tomi-es-diaz-azaz-a-wellhello-fonogram-dijat-kapott.htmlNémeth Máté, a Life.hu nagyszájú riportere a Fonogram-díj átadása után Diazt és Fluor Tomit faggatta, aki begipszelt lábbal vette át az elismerést. TV + BulvárHorváth Éva visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/bulvar/20150529-horvath-eva-uj-musort-kapott-a-viasat6-csatorna-sztar-gokart-musoraban-ter-vissza-a-kepernyore.htmlGokarttal versenyeznek majd a celebek a Viasat6 legújabb, Sztár Gokart című műsorában, melynek házigazdája Horváth Éva lesz. TV + Bulvár--Gönczi: „Egy újságból tudtam meg, hogy gyermek fog születni"http://www.life.hu/bulvar/20150528-gonczi-gabor-a-sajtobol-ertesult-rola-hogy-tatar-csilla-terhes.htmlKét nappal a válásuk után, a sajtóból értesült arról Gönczi Gábor, hogy volt felesége, Tatár Csilla várandós – legalábbis ezt nyilatkozta egy friss interjúban.TV + Bulvár--BulvárRap Hegyi Rolival: „Lefulladsz úgy, mint a Dzsudzsák Balázsnak a verdája"http://www.life.hu/bulvar/20150526-bulvarrap-hegyi-rolival-benne-dzsudzsak-balazs-ordog-nora-liptai-claudia-szabo-zsofi.htmlÚjra itt a BulvárRap Hegyi Rolival, benne pedig az elmúlt egy hét legfontosabb celeb hírei.TV + Bulvár--Sztárok, akik az elmúlt pár évben Neville Longbottomingoltakhttp://www.life.hu/intim/20150528-neville-longbottoming-vagyis-amikor-bena-pasik-jo-pasik-lesznek-peldaul-matthew-lewis.htmlAhogy arról korábban a Life.hu beszámolt, a Harry Potter filmek egykori Neville Longbottomja bizony igencsak szemrevaló pasivá érett az évek folyamán. Dögös, alsónacis képeket villantott, kockahassal, borostával, szőrrel, úgy, ahogy azt kell. Nem csoda hát, hogy felrobbant tőle az internet és azóta is lángol.IntimOrigoConchita Wurst a zuhanyzóban meztelenkedikhttp://www.life.hu/intim/20150529-conchita-wurst-a-zuhanyzoban-meztelenkedik.htmlMeghökkentő fotó! Conchita egy szál wurstban, a zuhanyzóban pózolt. Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.