Beyoncé a Kacsamesékre táncol - Ez a videó megvan már?

Beyoncé tánc videóklip Kacsamesék
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon szeretjük Beyoncét, és ezúton is sajnáljuk, amiért a Single Ladies alább is látható klipjének nézése közben nem bírtuk ki nevetés nélkül. Mert persze, ő maga csodás, de a Kacsamesék zenéje valami egészen új élményt ad a számnak.

Így viselkednek a pasik, ha egy jócsajnak kifittyennek a golyói: Vicces videó!http://www.life.hu/intim/20150503-igy-viselkednek-a-pasik-ha-egy-jocsajnak-kifittyennek-a-golyoi-vicces-video.htmlNem mindennapos eset, hogy az utcán egy dögös csajnak golyók jelennek meg a lábai között. De ha ez mégis megtörténik, a férfiak nem igazán tudják, hogyan reagáljanak. Ez mondjuk nem is meglepő.Intim--Nagyon vicces labdaciciket villantott Hódi Pamela!http://www.life.hu/csalad/20150524-hodi-pamela-facebook-oldalan-posztolt-natasa-zselykerol-egy-nagyon-vicces-fotot.htmlEz a labdacicis játék neked még megvan?CsaládOrigoÍme egy újabb pikáns kép Beyoncé és Nicki Minaj klipforgatásárólhttp://www.life.hu/intim/20150521-beyonce-es-nicki-minaj-klipforgatasarol-ujabb-pikans-kep-jelent-meg.htmlBeyoncé ezúttal egy szexi fotóval promózza Nicki Minajjal közös klipjét. Az énekesnő dögös póza különösen a popsit és a hosszú combokat hangsúlyozza.Intim--Beyoncé és Jay-Z Olaszországban romantikáztakhttp://www.life.hu/intim/20150523-beyonce-es-jay-z-olaszorszagban-romantikaztak.htmlMint egy újdonsült szerelmespár – úgy sétálgattak Firenzében a hírességek. A sok pletyka után, ami a házasságukat érintette, jó ezt látni.Intim--Végre egy hasbeszélő, aki tényleg vicceshttp://www.life.hu/bulvar/20150427-hasbeszelo-australias-got-talent.htmlÉszbontó produkciókat képesek színpadra vinni néhányan a tehetségkutató műsorokban. Láttunk már igazán meredek előadásokat, és olyanokat is, amik tényleg szórakoztatóak - ilyen például ez a hasbeszélő produkció. TV + Bulvár--Íme egy újabb pikáns kép Beyoncé és Nicki Minaj klipforgatásárólhttp://www.life.hu/intim/20150521-beyonce-es-nicki-minaj-klipforgatasarol-ujabb-pikans-kep-jelent-meg.htmlBeyoncé ezúttal egy szexi fotóval promózza Nicki Minajjal közös klipjét. Az énekesnő dögös póza különösen a popsit és a hosszú combokat hangsúlyozza.Intim--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.