Sokkoló fordulat: börtönre ítélték a kisgyermekes magyar sztármamit

Forrás: RTLKLUB -
ittas vezetés Czifra Noémi börtön
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az RTL Klub egykori üdvöskéjét bűnösnek mondta ki a bíróság.

Mint ahogy arról beszámoltunk, a ValóVilág volt műsorvezetőjét jogerősen felmentették az ittas vezetés vádja alól. Nem így a közokirat-hamisítás vádja alól.

Forrás: RTLKLUB

Tatár Tímea, a Debreceni Törvényszék szóvivője a Borsnak elmondta: "a Berettyóújfalui Járásbíróság a vádlottat bűnösnek mondta ki egy rendbeli közokirat-hamisítás bűntettében. Az ítélet öt hónap börtön két évre felfüggesztve. A vádlott és védője fellebbezett, az ügyész három nap gondolkodási időt kért, így az ítélet nem jogerős" – írta a lap.
Mint ismeretes, Nóci a jogosítványa miatt keveredett kálváriába, amit az ittas vezetés gyanúja miatt elvettek tőle, ám ő állítja: erre nem emlékszik. Éppen ezért napokkal később ismét igényelte a jogosítványt a Derecskei Járási Hivatal okmányirodájában, ahol azt mondta, elveszítette az előzőt.

Ilyen még nem volt! Levették a műsorról az RTL Klub híradóját!http://www.life.hu/bulvar/20150528-rtl-klub-hiradoja-kaoszba-fulladt.htmlNem tudni mi történhetett, de olyan bakiparádét közvetítettek, amilyet csak legutóbb a köztévén láthattunk.TV + BulvárFotó: Zsigmond László/Life.huKiderült hová tűnt VV Cristofelhttp://www.life.hu/bulvar/20150524-cristofel-a-valovilag-egykori-szereploje-ismet-felbukkan.htmlA Life.hu VJ-nek sikerült elkapnia egy gyors interjúra a ValóVilág egykori fenegyerekét.TV + BulvárFotó: Szabó Balázs/Life.huÚjabb fotó került elő Zimány Lindáról és a pókermilliárdosrólhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-zimany-linda-es-a-pokermilliardos-dan-bilzerian-ujra-kozos-fotot-posztolt.htmlZimány Linda nagy port kavaró fotója után újra a pókermilliárdos Dan Bilzeriannal pózolt.TV + Bulvár--Damu: A nőverés emblematikus figurája lettem, és nem félek Vajnáéktólhttp://www.life.hu/bulvar/20150528-damu-a-noveres-emblematikus-figuraja-lettem-es-nem-felek-vajnaektol.htmlNem egy megtört, kissé óvatosabban nyilatkozó, börtönviselt színésszel találkoztunk Damu Roland Igazság című, leleplezőnek szánt könyvének bemutatóján. Egy mindenfelé vagdalkozó, túlzottan is magabiztos, szépen kikerekedett férfi próbálja az igazát bizonyítani, ha már a bíróság nem hitt neki, és négy és fél év börtönre ítélte.TV + Bulvár--Vádlottak padjára küldik Oszter Sándort?http://www.life.hu/bulvar/20150514-vadlottak-padjara-kuldik-oszter-sandort.htmlÚgy tudni, a rendőrség egy év három hónap után lezárta a nyomozást, amely ittas gépjárművezetés vétsége miatt indult. A vádlottak padján felelhet tettért Oszter Sándor.TV + Bulvár--Baleset érte Sebestyén Balázsthttp://www.life.hu/bulvar/20150528-sebestyen-balazst-a-class-fm-musorvezetojet-baleset-erte-nem-tud-jarni-sem-lehajolni.htmlBaleset érte a rádiós fenegyereket, aki egy életre megjegyezte, hogy otthon nem barkácsol többé.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.