Sarka Kata műsorvezető lesz

Fotó: Zsigmond László/Life.hu -
Sarka Kata műsorvezető
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Új szerepben próbálja ki magát Sarka Kata: Váczi Gergő partnere lesz a FEM3 Caféban. 

Sarka Kata elfoglalja a műsorvezetői széket a FEM3 Café-ban. Egy hétig lesz Váczi Gergő partnere. Kata nyolc éve próbálta ki a műsorvezetést, de állítása szerint nem ment neki jól.

Berki Krisztián nagyon sajnálja, hogy nem ő lehet a csinos Kata társa a jövő héten.

Figyelem, '90-es évek lányai! Itt az új Shygys-klip!http://www.life.hu/news/20150529-a-shygys-zenekar-uj-klipje.htmlMi kell egy jó fiúbandás videókliphez? Pasik - pipa. Romantikus táj - pipa. Naplemente - pipa. Ráadásul még bőrnaciban is feszítenek a srácok. News--Asszisztense előtt felgyújtotta magát a filmdívahttp://www.life.hu/news/20150528-judy-garland-asszisztense-elott-gyujtotta-fel-magat.htmlJudy Garland egykori asszisztense mindent kiteregetett a filmdíváról. NewsOrigoSam Shepard filmszínészt őrizetbe vették ittas vezetés miatthttp://www.life.hu/news/20150528-elhunyt-mary-ellen-mark-amerikai-fotomuvesz.htmlSam Shepard amerikai filmszínészt, Pulitzer-díjas írót őrizetbe vették ittas vezetés gyanúja miatt az új-mexikói Santa Fében.News--Az örökség miatt hazudnak B.B. King lányai apjuk haláláról?http://www.life.hu/news/20150528-b-b-king-lanyai-a-penz-miatt-hazudnak-arrol-hogy-hogyan-halt-meg-edesapjuk-az-ugyved-szerint.htmlA nemrég elhunyt zenészlegenda két lánya, Karen Williams és Patty King azt állítják, hogy édesapjukat menendzsmentjének két tagja mérgezte meg. B.B. King ügyvédje szerint azonban mindez csak kitaláció.News--Tragédia! Öngyilkos lett a magyar fociedzőhttp://www.life.hu/news/20150528-ongyilkos-lett-a-magyar-fociedzo.htmlSzíven szúrta magát Jung József, akinek pszichiáterével lett volna találkozója aznap, amikor öngyilkos lett. NewsOrigoHorváth Éva visszatér a képernyőrehttp://www.life.hu/bulvar/20150529-horvath-eva-uj-musort-kapott-a-viasat6-csatorna-sztar-gokart-musoraban-ter-vissza-a-kepernyore.htmlGokarttal versenyeznek majd a celebek a Viasat6 legújabb, Sztár Gokart című műsorában, melynek házigazdája Horváth Éva lesz. TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.