Tagadja a műtétet Sebestyén Balázst

titán műtét tagadás cáfolat csavar baleset csukló kezelőorvos Sebestyén Balázs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Bár az előzetes hírek szerint a népszerű magyar műsorvezető saját otthonában szenvedett súlyos balesetet, amelyet követően ráadásul műteni kellett, Balázs cáfolta, hogy bármi ilyesmi történt volna vele.

A Life.hu is felkapta a fejét, amikor egy napilap hírei szerint Sebestyén Balázst otthonában érte a baj, amikor az ajtófélfára erősített rúdon húzódzkodott.

Fotó: Margitay Klára/Life.hu

Az balesetről, majd az azt követő műtétről a népszerű magyar műsorvezető állítólagos kezelőorvosa is beszélt a lapnak: elmondása szerint csavarozni kellett Balázs csuklóját, és hatalmas szerencséje volt, hogy nem történt komolyabb baj.

Sebestyén Balázs a péntek reggeli Morning Showban adott hangot értetlenkedésének: elmondása szerint szó sincs semmilyen balesetről, műtétről és csavarokról, ráadásul nem is a csuklója sérült meg, hanem csak a fenekét és a derekát fájlalta az esést követően.

Sebestyén Balázs: A mélységek érdekelnek leginkább

A Life.hu sztárszerzője, Szily Nóra már nagyon várta a találkozást és beszélgetést a magyar műsorvezetővel - hogy mi sült ki belőle, azt ide kattintva tudhatod meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.