Megdöbbentő beismerés: Cinthya Dictator és Varga Viktor még mindig összetartozik

Cinthya Dictator Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Éden Éjjelben Berki Krisztiánnak csak arra sikerült kanyarintania a beszélgetést, hogy Cinthya és Viktor kapcsolatát firtassa. A lány meglepő vallomást tett. 

Berki megkérdezte műsorvezető társát, "Nem érzed úgy, hogy még mindig egymás oldalbordái vagytok, Cinthya?" "De azok vagyunk, amúgy..." - felelte a lány, de hozzátette, nem is beszélnek Viktorral egymással.

Így alakult ki Barbara és Loki között a bizalom az Éden Hotelben - Íme, a legjobb pillanataikhttp://www.life.hu/bulvar/20150530-igy-alakult-ki-barbara-es-loki-kozott-a-bizalom-az-eden-hotelben.htmlVéget ért az Éden Hotel. A győzes páros Barbara és Loki lettek, a TV2 pedig ennek alkalmából összeszedte a legjobb pillanataikat. TV + BulvárOrigoKállay-Saunders András cáfolja a pletykákat - Videóüzenetben tisztázza magáthttp://www.life.hu/bulvar/20150530-kallay-saunders-andras-videouzenetet-keszitett.htmlAmiről még soha nem beszéltem címmel készített videót Kállay-Saunders András. Az énekes mesélt a "sztárságról", hogy miként éli meg az ismertségét és természetesen arról is, hogy egyáltalán nem tartja magát verekedős srácnak. Állítja, sem a korábbi, se a legutóbbi balhéja nem igaz. TV + BulvárFotó: Bielik István - OrigoElköszönt a tévénézőktől Cinthya Dictatorhttp://www.life.hu/bulvar/20150530-elkoszont-a-tevenezoktol-cinthya-dictator-az-eden-ejjel-musorvezetoje.htmlBerki Krisztián oldalán Hódi Pamelával együtt vezette az Éden Hotel háttérműsorát, az Éden Éjjelt Cinthya. Most azonban a műsor véget ért, így a fiatal lány - egy időre biztosan - búcsút vett a nézőktől.TV + BulvárOrigoKiderült: ezért omlott össze az RTL Klub Híradójahttp://www.life.hu/bulvar/20150530-az-rtl-csoport-hirigazgatoja-kotroczo-robert-elarulta-mi-okozta-a-muszaki-hibat-az-rtl-klub.htmlAhogy megírtuk, a minap beleszólt a technika ördöge az RTL Klub Híradójába. Olyannyira, hogy az adást meg is kellett szakítani. TV + BulvárOrigoBaukó Éva látni sem akarja Éden Barbaráthttp://www.life.hu/bulvar/20150530-bauko-eva-latni-sem-akarja-eden-barbarat-pedig-egykor-egyutt-laktak.htmlValaha együtt laktak és barátnők voltak, de ma már több mint hűvös Éva és Barbara viszonya. TV + Bulvár--Damu Roland az egykori Hal a tortán-beli botrányáról vallott: "Hergeltek, és én egy idő után, főleg az alkohol hatása alatt, igazi balhét kreáltam"http://www.life.hu/bulvar/20150527-damu-roland-az-egykori-hal-a-tortan-beli-botranyarol-vallott-konyveben-az-igazsagban.htmlA TV2 Hal a tortán-jában elhíresült estét is megemlíti önéletrajzi könyvében Damu Roland. A színész arról ír, miért volt ideges azon a bizonyos napon, és hogy miért öntött fel a garatra.TV + Bulvár--

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.